• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Tırsan İSO 500’de 159’uncu Sırada

Tırsan İSO 500’de 159’uncu Sırada
Türkiye treyler sektörünün öncü üreticisi Tırsan, İSO 500’de 159’uncu sırada yeniden yerini aldı.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı 2014 yılı Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde Tırsan Treyler A.Ş.159’uncu sırada.

Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı açıklamada, “37 yıldır Türkiye treyler sektöründeki liderliğimizin öncelikli nedenleri,  başarı kriteri olarak müşteri memnuniyetini ilke edinmemiz ve tüm paydaşlarımıza sunmuş olduğumuz çözüm odaklı hizmetlerimizdir. 2014 yılı Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 159’uncu sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attık. Tırsan ailesi olarak, bu büyük başarının haklı gururunu yaşamaktayız” ifadesini kullandı.

Nuhoğlu, “Tırsan’ın Türkiye treyler sektöründe sahip olduğu rakipsiz üretim gücü, artarak devam eden Ar-Ge yatırımları ve iş ortakları ile kurmuş olduğu uzun vadeli iş birlikleri her geçen gün güçlenerek büyümeye devam edecektir”  dedi.

“Kässbohrer Hollanda’da satışlarını yüzde 92 oranında arttırdı”

Çetin Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tırsan, 2015 yılının ilk beş ayında 2014 yılının ilk beş ayına göre satış adetlerini yüzde 15 oranında artırarak Türkiye’nin pazar lideri olmakla beraber, Avrupa’nın en büyük pazarı olan Almanya ve Polonya’ya Tırsan bünyesindeki Kässbohrer markası ile ihracat gerçekleştiren tek Türk treyler Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğluüreticisidir.  2014 yılı sonunda Almanya’daki trafiğe kayıtlı toplam araç adetlerimiz 2013 yılına göre yüzde 96’ya yükselirken, Hollanda’da pazar payımız yüzde 80 oranında artmıştır. Ayrıca zift tankeri segmentinde Avrupa’da pazar lideri olup, gübre tankeri segmentinde ise Almanya’da pazar liderliğini sürdürmüştür. Öte yandan Akaryakıt tankeri segmentinde Polonya’da lider ve ithal low-bed üreticileri arasında Rusya’da pazar lideridir. Bunula birlikte,  Rusya’da 2014 yılında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle daralan pazara rağmen, Avrupalı üreticiler arasında pazar payını artıran tek treyler üreticisi olarak gücünü daha da arttırmıştır. Son olarak 2015 yılının ilk dört ayında Kässbohrer, geçen senenin ilk dört ayına göre Hollanda’da satışlarını yüzde 92 oranında arttırmış ve Almanya’daki trafiğe kayıtlı araç adet sayısını korumuştur.”

Nuhoğlu, ”Başarımızın anahtarı müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek, onlara en uygun çözümü üretmekteki hünerimizdir. Tırsan olarak, bütün başarılarımızı yapmış olduğumuz projelerdeki ekip çalışmalarımız ile elde ettiğimizin bilincindeyiz. Bu zaman zarfında yanımızda olan, tüm Tırsan ailesinin her bir bireyine,  müşterilerimize ve tedarikçilerimize teşekkürlerimi sunar ve birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımı paylaşmak isterim” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77