• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tırsan Mengerler Milas İle Ege’de Güçleniyor

Tırsan Mengerler Milas İle Ege’de Güçleniyor
Tırsan, Mengerler’in Milas şubesi ile yaptığı bayilik anlaşması ile satış ve satış sonrasında Egeli müşterilerine hizmet sunacak. Yapılan anlaşma ile Tırsan Ege bölgesindeki müşterilere geniş kapsamlı hizmet sunmanın yanında değişen ihtiyaçlara dah

Tırsan, Mengerler’in Milas şubesi ile yaptığı bayilik anlaşması ile satış ve satış sonrasında Egeli müşterilerine hizmet sunacak.  Yapılan anlaşma ile Tırsan Ege bölgesindeki müşterilere geniş kapsamlı hizmet sunmanın yanında değişen ihtiyaçlara daha hızlı cevap verecek.

Tırsan’ın, Mengerler ile bayilik anlaşması yapmasına iliştin olarak düzenlenen organizasyona hizmete alınması ile ilgili olarak Tırsan Treyler Sanayi Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Mengerler Ticaret Türk AŞ. Milas Şubesi Genel Müdürü Ali Fuat Boduroğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona; Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Milas Belediye Başkanı Muhammed Tokat’ın yanı sıra Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren taşımacı firmaların yetkilileri katıldı. 

İşbirliği ile ilgili açıklama yapan Tırsan Treyler Sanayi Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, bayilik anlaşmasının önemine vurgu yaparak, Ege Bölgesindeki nakliyecilerin bundan büyük bir avantaj sağlayacaklarının altını çizdi. Sektörde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti kavramlarında buluşmanın çok önemli olduğunun altını çizen Nuhoğlu, “Kaliteli ürün üretmek kadar ürünlerinizi müşterilerinize en doğru şekilde, ihtiyaçlarına uygun olarak sunmak gerekir. Üretici firma ile bayi arasında müşteri memnuniyetini sağlayacak bir uyumun olması gerekmektedir. Tırsan,  Mengerler Milas şubesi ile yaptığı bu bayilik anlaşması ile Ege Bölgesi’nde müşterilerine daha geniş kapsamlı hizmet ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına daha hızlı cevap vermeyi amaçlamaktadır” diye konuştu.

Türkiye’de taşımacılık sektörünün gelişmesi için kurumsallaşmanın önemine dikkat çeken ve bu doğrultuda yeni ürün çalışmalarının yapılmasının ve tüketicilerin hizmetine sunulmasının önemine vurgu yapan Nuhoğlu, “Biz Ar-Ge’ye çok önem veren bir kuruluşuz. Ar-Ge çalışmalarımız ile geliştirdiğimiz yeni ürünlerle müşterinin yatırımını değişen koşullar altında da korumayı ve yatırımından uzun süre içinde en maksimum kazancı elde etmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda şu anda Tırsan ve Kässbohrer markalarımız ile sadece Türkiye’de değil Almanya’da, Polonya’da ve Rusya’da hatta diğer Avrupa ülkelerinde de en çok talep gören markalardan biriyiz” dedi.

Faaliyetlerine 2006 yılı kasım ayında ağır ve hafif ticari araçlar satışı ile başlayan, sonrasında otomobil ve ikinci el araç satışını da faaliyetlerine ekleyen Mengerler Ticaret Türk AŞ. Milas Şubesi’nin Genel Müdürü Ali Fuat Boduroğlu ise ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye odaklandıkları hizmet yelpazesine yeni bir ürün eklemenin verdiği memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı. Taşımacılığın lojistik içerisinde oldukça önemli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Boduroğlu, “Sektörün lideri konumundaki bir markayı ve bu markanın servis ve yedek parça hizmetini sunacak olmaktan dolayı mutluyuz. Bu amaçla sektörde 35 yılını tamamlayan, bünyesinde Kässbohrer ve Talson markalarını da barındıran Tırsan ile bayilik sözleşmesi imzalamış bulunuyoruz. Türk mühendisliği ve yoğun araştırma geliştirme çalışmaları ile bugün kurumsal sanayi imalatı örneği olan Tırsan ve Kässbohrer treylerlerinin satışını yapmak ve satış sonrası servis ve yedek parça hizmetini sunmaktan memnuniyet duymaktayız. Muğla ilinde ve komşumuz olan illerde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek 20 ana tipte ve alt tiplerinde mühendisliğin yaratıcılıkla buluştuğu yoğun Ar-Ge çalışmaları ile bugün örnek bir kuruluş olan Tırsan’ın treylerlerini müşterilerimize sunacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77