• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Tırsan Mercedes-Benz Bayisi Hassoy İle Anlaşma İmzaladı

Tırsan Mercedes-Benz Bayisi Hassoy İle Anlaşma İmzaladı
Bayi ağını genişleten Tırsan, Mercedes Benz bayisi Hassoy AŞ. ile bayilik anlaşması imzaladı.

Bayi ağını genişleten Tırsan, Mercedes Benz bayisi Hassoy AŞ. ile bayilik anlaşması imzaladı. Hopa Peronti Hotel’de düzenlenen davete Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ve çok sayıda nakliyeci katıldı.


Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tırsan ve Mercedes olarak iki lider markanın yan yana gelmesini Karadeniz Bölgesi için üyük avantaj sunacak bir işbirliği olarak değerlendiriyorum. Tecrübelerimizi, bu bölgeye sağlayabileceğimiz fayda için kullanacağımızdan da ayrıca büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Sarp ve Hopa’nın bölgenin gelişmesinde önemli rolü olduğunu ifade eden Nuhoğlu, “Bundan 10 yıl önce Türkiye’den Gürcistan ve Azerbaycan’a yapılan taşımacılık sayısı oldukça azdı. Bugün ise konuştuğumuz rakamlar inanılmaz arttı.  Özellikle Azerbaycan ve Gürcistan ile olan ilişkilerimizin devamında artacak olan Orta Asya’ya gitme arzumuz, bu bölgedeki taşımacılığı daha da geliştirecektir. Sarp, Hopa bu iş için biçilmiş kaftandır” diye konuştu.



Çetin Nuhoğlu sözlerine şöyle devam etti:  “Biliyoruz ki yıllarca TRACECA dediğimiz ulaştırma koridoru, tarihi İpek Yolu’ndan ismini almıştır. Bunlar bize güven ve ilerisi için umut veriyor. Uluslararası nakliyeciler olarak gerçekten inanılmaz enerji harcıyoruz. Her şeyden fedakârlık ediyoruz ve çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Ne kadar büyük emekler ile bu işleri yaptığımızı da en iyi siz nakliyeciler biliyorsunuz. Bunun karşılığını alabilmek, bölgede hak ettiğimizden daha iyi noktada olmak için hep beraber mücadele ediyoruz.”

2023 ihracat hedefi olan 500 milyar dolara ulaşmak için asıl büyüme potansiyelinin olduğu bölgeleri Orta Asya, Gürcistan ve Rusya olarak belirten Nuhoğlu, “Bu bölgelerin her noktası bizim için çok önemlidir ve ihracat hedefinin yüzde 40’ı yine kara yolu taşımacıları ile taşınacaktır. Bu sebeple herkesin birey olarak üstlendiği rolün önemini anlaması gerekmektedir. Bizler de buna katkı sağlamak amacıyla bundan sonra Tırsan ve Mercedes olarak müşterilerimize kusursuz hizmeti sunacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız” açıklamasını yaptı.

Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy ise Nuhoğlu ailesiyle uzun yıllara dayanan dostluklarının olduğunu, bu birlikteliğin tüm Karadenizlilere ve bölgede faaliyet gösteren tüm nakliye firmalarına hayırlı olmasını diledi.



2 Ekim 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77