• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tırsan Treyler Teslimatlarına Reysaş Logistics İle Devam Etti

Tırsan Treyler Teslimatlarına Reysaş Logistics İle Devam Etti
Tırsan Adapazarı fabrikasında, lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Reysaş Logistics’e teslimat töreni gerçekleştirdi. Yapılan törende Tırsan, firmaya 25 adet Tırsan Perdeli Mega ve 5 adet Tırsan Çift Katlı Frigo treyler teslim etti.

Tırsan’ın Adapazarı’ndaki teslimat törenine; Reysaş Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, Toyota Milkrun Operasyon Müdürü Ecdat Yılmaz, Satınalma Şefi Çığ Çelikok, Reyline Operasyon Müdürü Bahadır Yiğit, Adapazarı Bölge Müdürü Tuncay Engel, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Orkun Demir katılım gösterdi.

Tırsan’ın Üretim Kalitesi Dünya’da Tek 

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Reysaş Logistics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven, “Firmamız, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 84 antreposu ile yurt içi ve yurt dışında ağırlıklı olarak Almanya, Belçika, Polonya, Slovakya, Çekya, Avusturya ve Macaristan ülkelerine otomotiv yedek parça, tekstil, depo, elektronik eşya, hammadde gibi malzemelerin nakliyesini yapmaktadır. Her biri ayrı uzmanlık gerektiren bu sektörlere hizmet verirken, ihtiyaç duyduğumuz treylerleri farklı sektörlerin ihtiyaçlarına hakim ve uzmanlıkla üretilmiş Tırsan’ın araçlarını da kullanıyoruz. Böylece müşterilerimize hizmetlerimizi en verimli şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi. Döven, “Tırsan’ın sahip olduğu geniş satış sonrası servis ağına dikkat çekerek, Tırsan’ın yurt içi ve yurt dışındaki bulunan servislerinin firmamıza vermiş olduğu kaliteli hizmetlerden ve treylerlerin üretim kalitesinin dünya da tek olmasından çok memnunuz” açıklamasında bulundu.

Tırsan Ürünleri Müşterilerine Operasyonel Verimlilik Sağlamaktadır

Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Tırsan olarak, 44 yıldır müşterilerimizin ihtiyaçları için geliştiriyor, üretiyor ve 55’ten fazla ülkede her sektörde hizmet veren müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Reysaş Logistics’e teslimatını yaptığımız Tırsan Perdeli Mega araçları, müşterilerimizin operasyonel verimliliklerini artırmak üzere kayar çatı ve çatı kaldırma özelliği ile üretilmiştir, böylece iş ortaklarımızın operasyonlarında hızlı yükleme ve boşaltma imkanı sağlamaktadır. Tırsan Çift Katlı Frigo treylerlerimiz ise 22 adet çift kat barı, sağ ve sol panellerinde bulunan toplam 24 adet ray ile 66 euro palet taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca, arka kapı dizaynı ve sağlamlığı operasyonların devamlılığı için büyük önem taşımaktadır. Bundan dolayı Tırsan Çift Katlı Frigo treylerlere operasyon esnasında oluşabilecek olası bir hasara karşı kapı çerçevesinin altına tümüyle darbe emici rampa dayama yerleştirilmiştir. Böylece müşterimiz, hem yüksek kapasiteli hem de güvenli şekilde taşımacılık gerçekleştirebilecektir” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77