• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Tırsan’dan Bergwerff Transport Service'e İzolasyonlu Hava Kargo Aracı

Tırsan’dan Bergwerff Transport Service'e İzolasyonlu Hava Kargo Aracı
Tırsan’ın bünyesinde yer alan Talson, Hollandalı lojistik şirketi Bergwerff Transport Service'e yüksek güvenlikli Talson İzolasyonlu Hava Kargo Aracı TAGFNA teslimatı gerçekleştirdi.

Tırsan bünyesinde bulunan dünyanın önde gelen kutu üreticisi ve Avrupa’da hava kargo taşımacılığı segmentinin pazar lideri Talson, geniş ürün gamı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Geliştirdiği yüksek teknolojiye sahipürünlerle son olarak Treyler İnovasyon 2019 Ödülleri Konsept kategorisinde 3.’lük elde eden Talson, Bergwerff Transport Service'e GDP-Pharma ve TAPA TSR1 sertifikasına sahip, yüksek güvenlikli Talsonmarka İzolasyonlu Hava Kargo Aracı, TAGFNA, teslimatı gerçekleştirdi.

Bergwerff Transport Service, 30 yıllık tecrübesi ile Avrupa genelindeki tüm lojistik ihtiyaçlar için en güvenilir şirketler arasında yer alıyor.Talson araçları sayesinde Bergwerff Transport Services, müşteri kargolarını güvenli ve zamanında teslimat noktasınaulaştırabiliyor ve buna ek olarak ilaç taşımacılığı sertifikası ile medikal ürünler de özenli bir şekildetaşınabiliyor.

Teslimat törenine katılanBergwerff Transport Service Genel Müdürü JolandaBergwerff ve TalsonTrailer Satış Bölümü’nden Frank den Ouden,  işbirlikleri hakkında bilgi verdi.

Teslimat töreninde konuşan JolandaBergwerff, “Bergwerff Transport Service olarak, müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak ve yüksek güvenlikli hava taşımacılığı hizmeti sunabilmek için Talson araçlarını tercih ettik. Talson araçları sayesinde müşterilerimize söz verdiğimiz gibi güvenli bir şekilde hızlı kargo teslimatı gerçekleştirebiliyoruz. TAGFNA aracının roller taban teknolojisi ile hızlı, elektronik kilit sistemi sayesinde ise tüm rakiplerimizden daha güvenli teslimat yapabiliyoruz.

Aynı zamanda TalsonTAGFNA araçlarının bozulabilir ve hassas ürünler için geliştirilmiş izolasyonlu yapısı sayesinde taşımacılığını yaptığımız çabuk bozulabilen ürünleri taze tutabiliyoruz. Böylelikle müşterilerimize söz verdiğimiz gibien iyi hizmeti sunuyoruz.Ürünleri ile her türlü ihtiyacımıza cevap veren ve satış sonrası hizmetleri ile her zaman yanımızda olan Talson ile çalışmaktan çok memnunuz ve ortaklığımızın önümüzdeki günlerde güç kazanmaya devam edeceğine eminim." dedi.  

Frank den Ouden, “Avrupa'nın pazar lideri hava kargo treyler üreticisi olarak, çiçek ve ilaç taşımacılığı gibi hassas ürünlerin en iyi ve güvenilir şekilde taşınmasına imkan sağlıyoruz.Dünyanın farklı ülkelerinden müşterilerimizin taleplerini karşılıyor ve müşterilerimize en iyi ürün ve hizmeti sunuyoruz. Bu yaklaşımımız sonucunda, en son yeniliklerimizden biri olan Talson Güvenli Kutu ürünümüz iletreyler sektörünün en prestijli ödülü kabul edilen Treyler İnovasyon 2019 Ödülü’nün Konsept kategorisinde 3.’lük elde ettik. Bergwerff Transport Service'e teslimatını gerçekleştirdiğimiz TAGFNA araçlarımız gelişmiş güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Talsonaraçlarının sahip olduğu bu özellikler sayesinde müşterilerimiz, taşımacılığını yaptığı bozulabilir yada hassasürünleri sorunsuzca son tüketiciye ulaştırabilmektedir. Ayrıca sahip olduğumuz satış sonrası kaliteli ve hızlı hizmetlerimizle de bütün müşterilerimizin olduğu gibi Bergwerff Transport Service'in her zaman yanında olacağız” dedi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77