• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Tırsan’dan Boytrans Lojistik’e 50 Adet Treyler

Tırsan’dan Boytrans Lojistik’e 50 Adet Treyler
Sektörün önemli lojistik firmalarından Boytrans Lojistik, treyler yatırımında tercihini yine Tırsan’dan yana kullandı.

Boytrans Lojistik yaptığı son yatırımla filosunu 50 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ treyler ile güçlendirdi. Şirketin filosundaki Tırsan araç sayısını 140’a yükseldi. Tırsan'ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Boytrans Lojistik Genel Müdürü Ahmet Ufuk Keçecioğlu, Lojistik Müdürü Kubilay Çelik, İş Geliştirme ve Satış Müdürü Selman Üstüner, Tırsan Treyler İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Tırsan İle Güvenli Kaliteli Lojistik Hizmet

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Boytrans Lojistik Genel Müdürü Ahmet Ufuk Keçecioğlu, “Filo yatırımlarımızda her zaman ilk tercihimiz Tırsan olmuştur. Gerek yıllardır sürdürmüş olduğumuz güçlü iş birliği, gerek Tırsan’ın en verimli ve kaliteli ürünleri, gerekse her zaman firmamıza sunmuş olduğu kaliteli ve hızlı satış sonrası hizmetler bizim için öncelikli tercih sebebidir” dedi. Keçecioğlu, “Boytrans Lojistik olarak hedefimiz, faaliyet alanlarımızı sürdürülebilir büyüme stratejimizle sürekli geliştirmek. .Filomuzda bulunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus treylerler sayesinde müşterilerimize güvenli, kaliteli ve hızlı lojistik hizmetleri sunuyoruz. Ağırlıklı olarak mobilya

Taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmamız, Tırsan araçlarının sahip olduğu yüksek iç net özelliği ile daha fazla ürün yükleme imkanına sahip. Bunun yanı sıra treylerlerde bulunan ekstra çatı kaldırma özelliğiyle yükleme esnasında daha hızlı ve verimli operasyon yapabiliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Teslimat töreninde Tırsan araçları hakkında bilgi veren Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını her daim dinliyor, sektöre uygun araçlar geliştiriyor ve üretiyoruz. Boytrans Lojistik ile senelerdir devam eden başarılı bir işbirliğimiz bulunmaktadır. İş ortağımız,bugün teslimatını yapmış olduğumuz Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlarında bulunan patentli K-Fix sistemi sayesinde yüklerini güvenli şekilde taşıyabilecektir.Öte yandan aracın şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde araç, 10 yıl pas yürümezlik garantisi altındadır.” dedi.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor. Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.750, 2.800, 2.850 ve 2.950 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko tri-elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

Tırsan’dan Boytrans Lojistik’e 50 Adet Treyler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77