• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Tırsan’dan Toksuzlar Transport’a 30 Adetlik Multi Ride Teslimatı

Tırsan’dan Toksuzlar Transport’a 30 Adetlik Multi Ride Teslimatı
Türkiye’den Avrupa ve Türki Cumhuriyetlere taşımacılık yapan Toksuzlar Transport, filosunu 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ile güçlendirdi.

Tırsan, ödüllü Ar-Ge merkezinde geliştirdiği kaliteli ve son teknolojiyle donatılan geniş ürün gamıyla, lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam ediyor. Taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Toksuzlar Transport, tercihini Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler kattı. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Toksuzlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Toksuz, Yönetim Kurulu Üyesi Onur Toksuz, Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Toksuzlar Transport Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Toksuz, “Gelişen taşımacılık süreçlerini ve teknolojilerini yakından takip eden bir firma olarak, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına doğru zamanda cevap vererek, hızlı ve sonuç odaklı alternatif çözümler sunuyoruz. Bu nedenle tercihimizi Tırsan kalitesinden yana kullandık. Tırsan’ın son teknolojiye sahip, verimlilik odaklı araçları sayesinde müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli artırıyoruz. Filomuzu ileriki dönemde de Tırsan ile güçlendirmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da teslimat töreninde bir konuşma yaparak, “Ödüllü Ar-Ge merkezimizde geliştirilen Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride aracımız, her türlü çekici modelinde kullanılabiliyor. Bu sayede müşterilerimiz operasyonel işlerinde daha esnek ve daha hızlı hareket edebiliyor. Tercihini Tırsan kalitesinden yana kullanan Toksuzlar Transport da filosuna eklediği 30 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride treyler ile filosunu daha efektif kullanarak, rekabet gücünü artıracak” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77