• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Tırsan’dan Yeni Yılda İki Büyük Yenilik

Tırsan’dan Yeni Yılda İki Büyük Yenilik

35’inci yılını müşteri odaklı yenilikler ile kutlayan Tırsan Treyler, yeni yıl ile birlikte müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına iki yeni uygulamayı hayata geçirdi. Tırsan, 1 Ocak 2012 itibariyle ürettiği Tırsan, Kässbohrer ve Talson marka treylerlerin tüm modellerinde garanti süresini 2 yıla çıkartırken, hizmetlerine finans modeli ekleyerek Tırsan Finans’ı kurdu.

Kilometre sınırı gözetmeksizin uygulanacak hizmet ile Tırsan müşterileri 2 yıl boyunca Tırsan güvencesi altında olacak. 2 yıl garanti, aracın satış tarihinden itibaren başlayacak. Tırsan yeni garanti uygulaması ile taşımacılık sektörüne daha yaygın hizmetler sunmayı hedefliyor.

2 yıl garanti uygulamasının başlaması için ilk 5.000 kilometre içerisinde (ücretsiz) ilk bakımın, yıllık periyodik bakımların ve onarımların Tırsan yetkili servislerinde yapılması ve Tırsan orijinal yedek parçalarının kullanılması gerekiyor. Buna ek olarak treyler kullanım kılavuzlarında belirtilen hususlara uyulması zorunlu tutuluyor. 2 yıl garanti, malzeme ve işçilik hatalarından kaynaklanan arızaların onarılması sırasında değiştirilen tüm parça bedellerini ve yapılan işçilik masraflarını kapsıyor.

Tırsan, Kässbohrer ve Talson treylerlerinde kullanılan aks ve süspansiyon markalarının garanti süreleri, periyodik bakımların yetkili servislerimizde yapılması durumunda bazı parçalarda 2 yıldan uzun olmak üzere değişkenlik de gösteriyor. Ayrıca, 2 yıl garanti süresi içerisinde balata, kampana, amortisör, disk gibi aşınan ve değiştirilen tüm parçaların orijinal yedek parçalar olması gerekiyor.

 

‘Tırsan Finans’ ile artık Tırsan almak çok daha kolay

Tırsan Treyler AŞ.’nin müşteri odaklı diğer bir hizmeti olan Tırsan Finans ile Tırsan, Kässbohrer, Talson ve DAF marka araçları satın almak kolaylaşıyor. Tırsan, finansal çözümleri müşterilerinin hizmetine sunarak müşterilerinin uygun şartlarda, hızlı ve kolay bir şekilde Tırsan araçlarına sahip olmasını destekleyecek.

Tırsan Finans Ayrı bir tüzel kişilik olmayan ve Tırsan Treyler’in bir markası olarak faaliyete başlayan Tırsan Finans, bankalar ve diğer kredi sağlayan finansman kuruluşları ile işbirliği yaparak müşterilerini uygun finansman yöntemleriyle buluşturacak.

Tırsan Finans, Profesyonellerden kurulmuş bir ekip ile Tırsan Treyler AŞ. bünyesinde çalışan bir birim olan Tırsan Finans, müşterilerin finansal kuruluşlar ile ilişkilerini takip ederek kredi sürecinin kısa ve sonuç alıcı şekilde yürütülmesini sağlayacak.

Tırsan Finans’ın işbirliği yaptığı finansal çözüm ortakları ağırlıklı olarak bankalar olmakla birlikte, finansal kiralama şirketi, tüketici finansman şirketi ve katılım bankası seçenekleri de müşterilere sunulacak.

Standart satışlar için önceden belirlenmiş finansman ve geri ödeme tabloları oluşturma, esnek ödeme tabloları gerektiren yapılarda teklif sürecini hızlandıracak düzenlemeler, esnek finansman tipleri için kurgular ve anlaşma yapılan finans kuruluşlarının aradığı asgari şartların belirlenmesi gibi konularda müşterilere destek verecek olan Tırsan Finans, özel işbirlikleri ile finansman kuruluşlarının piyasada ilan ettiklerine göre daha cazip finansman seçeneklerinden müşterilerinin faydalanmasını hedefliyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77