• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tırsan’ın Doğu ve Güneydoğu Bayisi Gelecek Otomotiv Oldu

Tırsan’ın Doğu ve Güneydoğu Bayisi Gelecek Otomotiv Oldu
TIRSAN, Kässbohrer ve Talson markalı araçların satışı, 2’nci el araç alım-satımı ve 2011 yılı ilk çeyreğinden itibaren servis ve yedek parçayı kapsayan satış sonrası hizmetler ile Diyarbakır, Erzurum ve Malatya illerinde Gelecek otomotiv ile hizmet

TIRSAN, Kässbohrer ve Talson markalı araçların satışı, 2’nci el araç alım-satımı ve 2011 yılı ilk çeyreğinden itibaren servis ve yedek parçayı kapsayan satış sonrası hizmetler ile Diyarbakır, Erzurum ve Malatya illerinde Gelecek otomotiv ile hizmet verecek.

Gelecek Otomotiv Diyarbakır’da 28 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen imza törenine, Tırsan Treyler San. Ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Satış, Pazarlama ve Bayi Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ile Gelecek Otomotiv Treylerden Sorumlu Genel Müdürü Hamdi Yüncü katıldı.

Doğu ve Güney Doğu Anadolu’nun önemini vurgulayan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Tırsan’ın geçmişte bölgede çok iyi işler yaptığını, Gelecek Otomotiv ile daha da büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. 1977 bu yana ilk defa sadece treyler bayilik anlaşması yapıldığını belirten Nuhoğlu, Gelecek Otomotiv’in Diyarbakır, Malatya ve Erzurum’da Tırsan Treyler, Kässbohrer ve Talson satış ve satış sonrası hizmetlerini vereceğini belirtti.

Mart ayı itibariyle damperin de Tırsan ürün gamına ekleneceğini belirten Çetin Nuhoğlu, her geçen yıl çekicinin toplam ağır ticari araç içerisindeki oranının arttığını ve artmaya devam edeceğini söyledi. Bunun yanı sıra firmaların farklı kullanım alanları için farklı treyler ihtiyaçları olduğunu söyleyen Nuhoğlu, damper de aileye katıldıktan sonra Tırsan’ın nakliyecilerin tüm treyler ihtiyacını karşılayabileceğini vurguladı.

Treyler servis hizmetinin önemine değinen Çetin Nuhoğlu, çekici ile treyler için aynı serviste hizmet verilebilmesinin nakliyeciler için büyük önem taşıdığını, zaman ve maddi kazanç sağlayabildiklerini söyledi. Bunun yanı sıra treylerlerin üretimden çıktıktan sonra 5 bin kilometrede garantisinin başlayabilmesi ve tüm aksamların kontrolü (PDI) için servise girmesinin gerektiğini ve bu hizmetin ücretsiz olduğunu belirten Çetin Nuhoğlu, Gelecek Otomotiv’in de ücretsiz olarak vereceği 5 bin kilometre servisi ile Doğu ve Güney Doğu nakliyecisine büyük katma değer sağlayacağını vurguladı.


Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ise konuşmasında; rakiplerin toplamından fazla satış yapan ve şimdiye kadar büyük başarılara imza atan Tırsan’ın bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracaklarını belirtti. Mersin’den Ortadoğu’ya giden tüm yolların bölgeden geçtiğini vurgulayan Toloğ, nakliyecilerden gelen talep ve ihtiyaç doğrultusunda Tırsan bayiliğini seçtiklerini söyledi. 2004’den beri Mercedes satış ve satış sonrası hizmeti verdiklerini aynı zamanda müşterilerine finansman ve sigorta servisi sunduklarını söyleyen Toloğ, Tırsan bayiliği ile eksik halkanın tamamlandığını vurguladı.

İmza töreni sonrasında ilk teslimat da yapıldı. Habur Petrol ve Kocapınar Lojistik’in sahibi Hacı Sarıyıldız, 1 adet Tırsan Frigo’yu teslim aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77