• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

TLS Lojistik 5,5 Milyon Avro’luk Yatırımıyla Filosunu Güçlendirecek

TLS Lojistik 5,5 Milyon Avro’luk Yatırımıyla Filosunu Güçlendirecek
TLS Lojistik, 2013 yılında ileri teknolojiyle donatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığı sağlayan otomatik şanzımanlı araçlarla filosunu güçlendirecek.

TLS Lojistik, 2013 yılında ileri teknolojiyle donatılmış, Euro 5 standartlarına uygun, çevreci, sürücülere kullanım rahatlığı sağlayan otomatik şanzımanlı araçlarla filosunu güçlendirecek. Toplam 5,5 milyon Avro’luk yatırım ile filosuna yeni araçlarını ekleyecek olan TLS Lojistik, Ocak ayı içinde bu yatırımın 1 milyon Avroluk bölümünü gerçekleştirdi.


TLS Lojistik, 2013 sonuna kadar yapılacak yatırımla nakliye filosuna Euro 5 sınıfında, emisyon değerleri çok düşük, çevreci yeni kamyonlar alınacak. Yeni araçlar,460 beygir gücünde olacak ve otomatik şanzımanıyla şoförlere rahat bir sürüş imkanı sunacak.

 

TLS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu, yeni araç yatırımlarının, çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesi, artan iş hacmi ve yükselttikleri büyüme hedefleri doğrultusunda yapılacağını belirtti. Hacıalioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Eski model motorları devreden çıkarıyor ve filomuza AB standartlarına uygun, Euro 5 tipi araçlar katıyoruz. Üretim ve sevkiyat için çevre dostu yakıtlı araçların kullanılmasını, gürültü ve ses önleyicilerinin araçlara takılmasını özendiriyoruz. Euro 5 araçlardan sonra planlarımız arasında Euro 6 araçlarla faaliyet göstermek yer alıyor. Bizim için araç filosunun büyüklüğünden ziyade, eldeki filoyla ne kadar değer üretildiği önemli.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77