• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

TNT Ekspres’ten ‘Klinik Ekspres’ ve ‘Soğuk Tedarik Zinciri’ Hizmetleri

TNT Ekspres’ten ‘Klinik Ekspres’ ve ‘Soğuk Tedarik Zinciri’ Hizmetleri
TNT Ekspres, bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucunu ‘Klinik Ekspres’ hizmeti kapsamında yerine ulaştırırken, ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için de 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti sunuy

TNT Ekspres, bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucunu ‘Klinik Ekspres’ hizmeti kapsamında yerine ulaştırırken, ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için de 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti sunuyor.


İlaç firmaları, klinik araştırma laboratuarları ve ilaç üretimi yapan araştırma şirketleri için ‘Klinik Ekspres’ hizmeti veren TNT Ekspres, klinik deneyler pazarındaki müşterilere yönelik tüm hizmetleri bir arada sunuyor. TNT Ekspres, ‘Klinik Ekspres’ hizmeti kapsamında sağlık sektöründeki şirketlere düşük maliyetli bir ağ sağlayıcısı hizmeti ile uzman bir kuryenin kişiye özel hizmetini bir arada sunuyor.

‘Klinik Ekspres’ hizmeti ile sağlık sektöründe hizmet veren firmalara ait dondurulmuş ve taşınması riskli ürünlerin yanı sıra bir milyondan fazla klinik araştırma ve deney sonucu, TNT Ekspres güvencesi ile yerine ulaşıyor. TNT Ekspres, klinik deneylerde kullanılan malzemelerin nakliyatı için tasarladığı ‘Klinik Ekspres’ kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Bu kapsamda sunulan ‘Medpark THERMO’ servisi ile kuru buz hizmetleri, paketleme ve taşıma hizmetleri bir arada sunuyor.

TNT Ekpres’in uzmanlaştığı özel taşımacılık hizmetlerinden biri de 'Soğuk Tedarik Zinciri'. Bu hizmet kapsamında ısı kontrollü bir ortamda taşınması ve saklanması gereken tüm gönderiler için Sabiha Gökçen Operasyon Merkezi'ndeki Soğuk Hava Depoları kullanılıyor. TNT Ekspres’in 'Soğuk Tedarik Zinciri' hizmeti için 5’i gümrüklü sahada,1’i gümrüksüz sahada olmak üzere toplam 6 soğuk hava deposu bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77