• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Tofaş’tan Tedarikçilerine Ödül

Tofaş’tan Tedarikçilerine Ödül
Tofaş, ‘Birlikte Başarıyoruz’ vurgusu ile toplam 22 tedarikçisine 3 farklı kategoride ödül verdi.

23 Kasım 2012 tarihinde Hilton Bursa Convention Center’da düzenlenen TOFAŞ Tedarikçi Bilgi Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni’nde Tofaş’ın iş ortaklarının gösterdikleri farklı yaklaşım ve katkıların değerlendirilmesiyle ‘Kalite ve Performans’, ‘İşbirliği Geliştirme’  ve ‘Teknik Öneri’  kategorilerindeki ödüller sahiplerini buldu.

 ‘Kalite ve Performans Ödülü’ kategorisinde, tedarikçilerin sistem, proses ve ürün kalitesi, teslimat ve yeni projelerdeki göstermiş oldukları performanslar dikkate alınarak direkt malzeme, endirekt malzeme, hizmet ve yedek parça tedarikçileri kendi kategorilerinde ödüllendirildi. Bununla birlikte ‘Teknik Öneri Ödülü’ için yapılan değerlendirmede, tedarikçilerin teknik maliyet azaltma ve kalite iyileştirme alanlarında verdiği öneri performansları göz önünde bulundurularak, ‘İşbirliği Geliştirme Ödülü’ kategorisi kapsamında gerek yeni projeler gerek mevcut üretimde Tofaş ile yakın işbirliği içinde bulunan tedarikçiler ödüllendirildi.

Tofaş ile tedarikçileri arasındaki olumlu iş ortaklığı yaklaşımının güçlendirilerek ileriye taşınmasını sağlayan ödüller kapsamında; Farba Otomotiv A.Ş,  Farplas AŞ., Matay AŞ., Orven Ltd. Şti., Şahinkul Makina AŞ., Tekersan AŞ., TI Otomotiv Ltd. Şti ve Zatel AŞ. Direkt Malzeme Kalite ve Performans Ödülü’ne layık görülürken, Bosch Sanayii AŞ.  ve Valeo AŞ. Yedek Parça Performans Ödülü’nün sahipleri oldu. Endirekt Malzeme ve Hizmet Performans Ödülü’ne Gürsoy Me-Par AŞ. ile birlikte Omsan Lojistik, Teknik Öneri Ödülü’ne ise Güngör  Otomobil AŞ., Pimsa Adler AŞ., TKG Otomotiv AŞ. ve Yazaki Ltd. Şti. layık görüldü. İşbirliği Geliştirme Ödülü’nün sahipleri ise Bayrak Plastik AŞ., Canel Otomotiv AŞ., CMS AŞ., Ermetal AŞ. , Profil Sanayi AŞ. ve Y.P.S AŞ. oldu.

Omsan Lojistik’e ‘Endirekt Malzeme ve Hizmet Performans’ Ödülü  

Omsan Lojistik’in ‘Endirekt Malzeme ve Hizmet Performans Ödülü’ aldığı gecede ödül, Fiat Group Purchasing CEO’su Vilmar Fistarol, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Tofaş CEO’su Kamil Başaran ve Tofaş Satınalma Direktörü Yüksel Öztürk tarafından Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan’a verildi.

Omsan’ın tüm sektörlerde olduğu gibi otomotiv sektöründe de başarılı hizmetler verdiğini ve üstün performans gösterdiğini belirten Küçükertan, Tofaş’a verdikleri uluslararası otomotiv yedek parça taşımalarından dolayı almış oldukları Performans Ödülü’nün, doğrudan müşterileri tarafından verilmiş bir ödül olması nedeniyle kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. Başarılarının, Tofaş’a sağladıkları zamanında araç tedariği, yüksek hizmet kalitesi ve düzenli bilgi akışı konularındaki hassas hizmet anlayışından kaynaklandığını belirten Küçükertan, müşteri memnuniyetinin sağlanmasının ve sürdürülmesinin en önemli hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77