• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Transport Logistic China Batı İle Doğu’yu Buluşturdu

Transport Logistic China Batı İle Doğu’yu Buluşturdu
TRANSPORT Logistic China Fuarı, 8-10 Haziran 2010 tarihleri arasında Shanghai Yeni Uluslararası Expo Center’da gerçekleştirildi. 42 ülkeden 440 katılımcının yer aldığı fuarı, 67 ülkeden 13 bin 500 kişi ziyaret etti.

TRANSPORT Logistic China Fuarı, 8-10 Haziran 2010 tarihleri arasında Shanghai Yeni Uluslararası Expo Center’da gerçekleştirildi. 42 ülkeden 440 katılımcının yer aldığı fuarı, 67 ülkeden 13 bin 500 kişi ziyaret etti. Bir önceki fuara göre ziyaretçi sayısında yüzde 20 artış kaydedildi. Fuarı, Eko Fuarcılık’ın iş ortağı Münih Messe International düzenledi.


Çin İletişim ve Ulaşım Derneği (CCTA) Başkanı Qian Yongchang, açılış töreninde şu açıklamalarda bulundu: “Ulaştırma, lojistik ve sanayi temsilcileri, Transport Logistic China Fuarı’nı Çin nakliye ve lojistik sektörü için Asya'nın en önemli etkinliği olarak değerlendiriyor. 2004 yılından bu yana düzenlenen etkinlikte, fuarın önemi vurgulanıyor. Sektörü için bir barometre olarak görülen Transport Logistic China Fuarı, sektördeki yerli firmaların gelişimine katkıda bulunurken, uluslararası işbirliğinin güçlendirilmesinde önemli bir rol oynuyor.”

Federal Ulaştırma, İmar ve Kentsel Kalkınma Meclis Genel Sekreteri Andreas Scheuer ise, Transport Logistic China Fuarı’nın Çin’in taşımacılık ve lojistik süreçlerinin geliştirilmesi için önemli bir katkı yapacağına emin olduğunu, Alman-Çin işbirliğinin faydalı olacağına inandıklarını belirtti.


Çin ve Hindistan’ın yanısıra Avrupa ve Amerika’dan katılımcıların yer aldığı fuara Türkiye’den Aysberg Yayıncılık ve Eko Fuarcılık’ın yanısıra Türk Hava Yolları, Eurex ve ULS katıldı. Çok şık bir standla katılan Turkish Cargo, Çin ofisinden ve Türkiye’den tecrübeli bir ekiple fuara katılarak ziyaretçilere bilgiler verdi. Oldukça ilgi gören Turkish Cargo standı, fuar süresince boş kalmadı. 4-6 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde Logitrans Fuarı’nı düzenleyecek olan Aysberg Yayıncılık şirketinin kardeş kuruluşu Eko Fuarcılık standında ise Çince fuar broşürleri dağıtılarak ziyaretçiler Logitrans ile iigili bilgilendirildi. Aysberg yayınlarının sergilendiği Aysberg standında Intermodal Turkish Transport, KargoHaber, RODER, Lojiport dergileri ile Taşımacılık Rehberi büyük ilgi topladı.

Gelecek Transport Logistic China Fuarı, 5-7 Haziran 2012 tarihlerinde yine Şangay'da gerçekleştirilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77