• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

TREDER’de Yönetim Değişti: Yeni Başkan Yalçın Şentürk Oldu

TREDER’de Yönetim Değişti: Yeni Başkan Yalçın Şentürk Oldu
Treyler Sanayicileri Derneği’nin (TREDER) Olağan Genel Kurulu 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yalçın Şentürk TREDER’in yeni başkanı olurken, başkan yardımcılığına Rıza Akgün ve Kaan Saltık seçildi.

TREDER Yönetim Kurulu Başkanlığı sürecince çok verimli bir dönem geçirdiklerini dile getiren Kaan Saltık, “Bu genel kurul gerçek anlamda bir aile olduğumuzun göstergesidir. TREDER ailesinin ortak bir hedefi vardır: Sektörü ileriye götürmek. Bunu da birbirimizle rekabet ederek yapıyoruz. Rekabet iyidir ve bizleri çok daha ileriye götürecektir” dedi. Saltık, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye treyler pazarı son yıllarda potansiyelinin çok altında bir gelişim seyrediyor. Buna karşın üyelerimiz üreticilerimiz ülkemize ve sektöre olan güvenini hiç bırakmıyor ve yatırıma devam ediyoruz. Türkiye hem yerli hem de yabancı firmalar için cazibesini koruyor. Bizimle birlikte aynı düşünceyi paylaşan ve bu uğurda desteklerini bizlerden esirgemeyen kamu ve özel sektör paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım yeni başkan ve yönetim kurulumuzla bu birlikteliği daha üst noktalara taşırız.”

TREDER Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şentürk, bugüne kadar katkılarından dolayı yönetim kurulu adına Kaan Saltık’a teşekkür plaketi sundu. Kaan Saltık’ın derneğe ve sektöre çok önemli katkıları olduğunu hatırlatan Yalçın Şentürk, “Kaan beyin yeni yönetimde de bizleri yalnız bırakmamasından dolayı son derece memnunuz. İnşallah sektörümüzü ileriye götürecek çalışmalara hep birlikte imza atarız” dedi.

Fabrikalarımız Türkiye için çalışıyor

Treyler sektörünün zor dönemden geçtiğini belirten Yalçın Şentürk, Türkiye treyler pazarının 27 bin adetlerden 11 bin adetlere kadar düştüğünü buna karşın, tarihin en büyük treyler ihracatına imza attığını vurguladı. “Geçtiğimiz yıl TREDER üyeleri 11 bin 268 adet treyler ihracatı ile rekor kırdı” diyen Şentürk, yılın ilk çeyreğinde Türkiye yurtiçi pazarının toparlanma sinyalini vermediğini söyledi. Buna karşın ihracat pazarlarındaki artış trendinin devam ettiğini söyleyen Şentürk, “Türkiye büyük bir ekonomiye sahiptir. Yakın zamanda yurtiçi pazarında toparlanma olacağına inanıyorum. Türkiye’de şu anda 100 bin adetlik treyler üretim kapasitemiz mevcut. Fabrikalarımız şu anda ihracat pazarları için çalışıyor. Türkiye için çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

42 yıllık tecrübe

TREDER üyesi Yalçın Dorse’nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Yalçın Şentürk, 2007 yılından itibaren TREDER’in ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarı ile temsil edilmesinde katkı sundu. 1978 yılında treyler sektörüne adım atan Yalçın Şentürk, Türkiye ve dünyanın en önemli özel araç üreticileri arasında yer alıyor.

TREDER’de Yönetim Değişti: Yeni Başkan Yalçın Şentürk Oldu

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİ

Yalçın ŞENTÜRK (Başkan)

Selçuk Kaan SALTIK (Başkan Yardımcısı)

Rıza AKGÜN (Başkan Yardımcısı)

Seyit ARSLAN

Ali İhsan ÇULHA

Fuat ERDEM

Fatih MARAŞ

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİ

İlker MISIRLI

Ahmet TOPRAKKALE

Ahmet İZGİ

Alp ARSLAN

Bülent RAMAZAN

 

DENETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİ

Serdar DURMAZ

Halil TOPRAKKALE

Hasan RAMAZAN

 

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİ

Seyit Ali ÖZGÜL

Kazım ÖVÜNMEZ

             Murat Kemal TOKATLI

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77