• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türkiye’deki İlk Ford Trucks 4S Plazasını Hizmete Açan Erdeğer İlk Teslimatını Yaptı

Türkiye’deki İlk Ford Trucks 4S Plazasını Hizmete Açan Erdeğer İlk Teslimatını Yaptı
Türkiye çapında ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer, siparişlerini teslim etmeye başladı. Erdeğer, Akran Nakliye’ye 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekici, Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi’ne ise 1 ad

Türkiye çapında ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer, siparişlerini teslim etmeye başladı. Erdeğer, Akran Nakliye’ye 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekici, Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi’ne ise 1 adet Ford Cargo 1838T teslim etti.


Akran Nakliye filosunu 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekici ile güçlendirdi. Düzenlenen teslimat törenine, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford Otosan Genel Müdür Haydar Yenigün, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Erdoğan ve Satış Müdürü Müjdat Aras katıldı.

Törende, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’tan plaket de alan Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, yaptığı konuşmada ürün kalitesi, düşük yakıt tüketimi, servis hizmeti ve araç performansından duyduğu memnuniyet sebebiyle Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettiklerini belirtti.

Erdeğer, ikinci teslimatını ise yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yaptı. 

Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi ise, araç filosuna 1 adet Ford Cargo 1838T çekici kattı. Törene Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Erdoğan ve Murat Erdoğan ile Satış Müdürü Müjdat Aras katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77