• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ulusoy Filosunu Setra Comfortclass İle Güçlendirdi

Ulusoy Filosunu Setra Comfortclass İle Güçlendirdi
Ulusoy, Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy’dan teslim aldığı 7 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 otobüs ile filosundaki Setra sayısını 15’e çıkarttı.

Ulusoy, Mercedes-Benz Türk bayii Hassoy’dan teslim aldığı 7 adet Setra ComfortClass S 516 HD/2 otobüs ile filosundaki Setra sayısını 15’e çıkarttı.


Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine, Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Hassoy Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım ve Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldı.

Teslimat töreni sırasında bir konuşma yapan Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, daha önce değişik marka otobüslerle hizmet verdiklerini ifade ederek, “Ulusoy olarak, 1980’li yıllardan sonra Mercedes’e döndük ve bugüne kadar da başka arayışlarımız olmadı. Şimdi ise filomuzu Setra’ya açtık; çünkü arkasında Mercedes-Benz’in garanti ve güvencesi var. Aldığımız Setra ComfortClass S 516 HD/2’ler, Euro 6 motora sahip. Dolayısıyla hem Euro 6’yı denemek hem de araçların performansını görmek amacıyla 10 adet araç aldık” dedi.

Ulusoy, “Setra ComfortClass S 516 HD/2’lerin koltukları rahat, içerisinde tuvalet bile var. Bunları belli seferlerimizde kullanacağız. Hem müşteriyi dinleyeceğiz hem de kendimiz testlerde bulunacağız. Umarız ki bu araçlar günümüzün önde gelen vasıtalarından birisi haline gelir” diye konuştu.

Ali Osman Ulusoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya değişiyor, teknoloji gelişiyor. Mercedes ve Setra da bu paralelde daha güzel arabalar yapacak ve Türkiye’ye getireceklerdir. Çünkü Türkiye, 70 yıllık tarihiyle dünyanın en iyi otobüsçülük sistemine sahip. İyi ve müşteriyi memnun eden araç getirmezseniz tutulmaz. Özellikle 500-1000 km. arası yollarda otobüslerimiz uçaklardan daha konforlu. Müşterinin bir şikayeti yok; çünkü biz havayolundan daha istikrarlı ve disiplinliyiz. Ülkenin yüzde 80’ine uçak gitmesine rağmen, hala otobüsçünün yolcusu var ve sektör dimdik ayakta, yatırımlarımızı sürdüreceğiz.“


11 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77