• BIST 9756.58
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Ulusoy Logistics Dünya Devi Allport Cargo Services İle Ortak Şirket Kurdu

Ulusoy Logistics Dünya Devi Allport Cargo Services İle Ortak Şirket Kurdu
Allport Cargo Services ile Ulusoy Logistics, Ulusoy Allport Cargo Services adında Türkiye merkezli ortak şirket kurdu.

Hong Kong merkezli ve yüzde 10’u HSBC bankasına ait olan global lojistik firması Allport Cargo Services ile Ulusoy Logistics, Ulusoy Allport Cargo Services adında Türkiye merkezli ortak bir firma kurdular. Yüzde 55 ‘i Ulusoy Logistics firmasına ait olarak kurulan Ulusoy Allport Cargo Services karayolu olarak İngiltere ve Batı Avrupa ağırlıklı, hava ve deniz taşımacılığında da tüm dünyada ortak hareket edecekler.

Geçtiğimiz gün Türkiye’ye gelen Allport Cargo Services firmasının uluslararası koordinatörü John Williams ve Ulusoy Logistics Genel Müdürü Ertunç Laçinel yeni ortaklığa ilişkin detayları anlattılar.

John Williams, Allport Cargo Services firmasının Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu, Asya, Okyanus Ülkeleri ve tüm Avrupa ülkelerinde toplam 430 ofis ağı, 23 binden fazla çalışanı ve gelişmiş teknolojik network yapısının artık Ulusoy Allport Cargo Services’e de hizmet vereceğini belirtti. Allport Cargo Sevices’in en büyük özelliğinin dünyanın birçok yerinde yerel firmalarla kurduğu ortaklık yapıları ile yerel bilgiyi dünyanın her yerine ulaştırması olduğunu ifade eden Williams, Türkiye’nin konumu ve yükselen ticari değeri nedeniyle Türkiye’de bir süredir yatırım arayışı içinde olduklarını, Ulusoy markasına duydukları güvenden dolayı böyle bir tercihte bulunduklarını söyledi.

Ulusoy Logistics Genel Müdürü Ertunç Laçinel ise hedeflerinin tedarik zinciri yönetimi olduğunu, Allport Cargo Services’in teknolojik network alt yapısını kullanarak lojistik kelimesinin tam karşılığı ile sağlanmasının önemini belirtti. Hizmetlerinin sadece taşımacılık olmadığını belirten Laçinel, satın almadan tedarik zinciri yönetimine kadar tüm hizmetlerinin bu network altyapısı ile sağlıklı bir şekilde yapılacağını anlatarak şöyle devam etti: “Aynı zamanda müşterilerimiz adına pazarlık yapıp onların adına kalite kontrolünü sağlayıp tam olarak istedikleri ürünleri güvenli bir şekilde adresinden alıp istedikleri adrese optimum maliyetlerle dağıtımını sağlayacak hem araç hem de hizmet anlayışı ile derin bir lojistik hizmetini vermeye başlayacağız. Yakın gelecekte e-cargo olarak yeni bir sistemi de uygulamaya sokacağız. Ürün tedarikinden Kalite kontrolüne, evraksal takipten teslimata kadar uzanan bir satınalma işlemini gerçekleştirmek üzere geçeceğimiz teknolojik alt yapı bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özellik olacak. Artık her isteyen istediği ürünü uzaktan güvenilir bir şekilde tedarik edebilecek. Gerekirse yatırım desteği de vereceğiz. Deniz ve Hava Yolu taşımacılığında çok ekonomik çözümler sunacağız. Karayolunda araç filomuzun çeşitliliği artarak her ürüne uygun taşıma ekipmanlarımız olacak.”

Ulusoy Logistics Genel Müdürü Ertunç Laçinel, bu servislerin yanı sıra çevre dostu taşıma modeli olan demiryolu taşımalarındaki yatırımlarının da devam ettiğini hem uluslararası hem de yurtiçinde demiryolu taşımalarında çok yakında yeni servis ve hizmet ağları ekleyeceklerini ifade etti.

Ulusoy Logistics Dünya Devi Allport Cargo Services İle Ortak Şirket Kurdu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77