• BIST 8718.11
  • Altın 2246.519
  • Dolar 32.3303
  • Euro 35.1933
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Ural Lojistik Krone’yi Tercih Etmeye Devam Ediyor

Ural Lojistik Krone’yi Tercih Etmeye Devam Ediyor
Krone, Türkiye’nin dört bir yanındaki nakliyecilere yaptığı teslimatları sürdürüyor.

Ağırlıklı olarak Rusya’ya sebze ve meyve ihracatı gerçekleştiren Samsun merkezli Ural Lojistik’e 12 adet Cool Liner teslimatı gerçekleştirilirken, teslimat törenine Krone Türkiye Bölge Satış Yöneticisi İhsan Menteşoğlu ve Ural Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bilici katıldılar. Teslimatın ardından Ural Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bilici’ye bir de plaket takdim edildi. Bu teslimatla birlikte Ural Lojistik’in filosundaki frigorifik treyler sayısı 52 adete yükselirken, bu araçların tamamı Krone marka oldu.

Yurt içi ve yurt dışı taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Ural Lojistik, 52 adetlik araç filosuyla, Türkiye’den Rusya’ya sebze ve meyve ihracatını gerçekleştiren en önemli firmalardan biri konumunda bulunuyor. Lojistik operasyonları için son yapılan araç yatırımında yeniden Krone’yi tercih eden Ural Lojistik, 12 adet Krone Cool Liner ile filosunu tamamen Krone’ye emanet ederek yoluna devam ediyor.

Teslimatın ardından basın mensuplarına verdiği demecinde, kaliteli, uzun ömürlü, sağlam ve prestijli Krone treylerler sayesinde müşteri memnuniyetini, kârlılığı ve hızı yakaladıklarının altını çizen Ural Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Bilici, “Ural Lojistik adına yakışır bir şekilde, kendi alanımızda en kaliteli işi yapmaya özen gösteriyoruz. Bu güçlü konuma sahip olmayı sürdürebilmek için de en kaliteli ve en verimli araçlarla filomuzu güçlendirmeye devam etmeliyiz. Son olarak, bu 12 adetlik treyler yatırımımızda Krone markasını tercih ettik. Krone sağlamlıktan, dayanıklılıktan ve kaliteden asla ödün vermeyen bir treyler üreticisi. Aynı zamanda da kullanıcı olarak Krone treylerleri kullandığımızda, oldukça düşük işletme maliyetine sahip olabiliyoruz. Krone’nin Bölge Satış Yöneticisi İhsan Bey’e, Karadeniz bölgemizde bizlerin sürekli destekçisi ve en yakın yol arkadaşı olmaya gayret ettiği için teşekkür ediyoruz. İhsan Bey nezdinde tüm Krone Türkiye ailesine bu önemli işbirliğimiz için teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Uzun ömürlü ve sağlam ürünleri, tamamladığı ve Türkiye geneline yaydığı satış sonrası yapılanması, yedek parça bulunabilirliği ve ulaşılabilir olma ilkesiyle Krone, lojistik firmalarına en düşük işletme maliyetiyle en kaliteli hizmeti sağlamayı vadediyor.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77