• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy: “Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüzün Hak Ettiği Övgünün Sembolüdür”

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy: “Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüzün Hak Ettiği Övgünün Sembolüdür”
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, 13’üncü kez düzenlenen organizasyonun “Online Yarışma” kategorisinde aday gösterme döneminin 13 Ekim 2022 tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, “Lojistik dünyasını geç kalmadan yarışmaya davet ediyorum.

Atlas Lojistik Ödülleri sektörün hak ettiği övgünün değerli bir sembolü olmaya devam ediyor.” dedi.

“Türkiye’nin kendi lojistik potansiyelinin yanı sıra; Karadeniz Bölgesi ve Orta Asya başta olmak üzere yeniden canlanma yolunda olan tarihi İpek Yolu lojistik pazarı da düşünüldüğünde ülkemizin sahip olduğu lojistik avantajın büyüklüğü açıkça görülmektedir. Bu önemli potansiyel içinde son derece önemli işlere imza atan, uluslararası düzeyde başarılı projeler gerçekleştiren firmalarımız zaten doğal olarak ödüle layıklar ancak yarışmamızda ödül kazanmak için ilk şart başvuru yapmak.” diyen Ayşem Ulusoy, “Online yarışmamızda adaylık süreci 13 Ekim 2022 tarihinde bitecek. Ardından bu kategorimizde oylama sürecine geçilecek. Kurumsal kategorimizde ise başvurular 28 Ekim 2022 tarihinde sona erecek” dedi.

Ulusoy sözlerini, ”Son yıllarda çevresel farkındalığın artmasıyla birlikte, birçok sektörde olduğu gibi lojistik sektörü de faaliyetlerini çevrecilikle ilgili gelişmeleri dikkate alarak planlamakta ve bu anlamda iş süreçlerinde değişimlere gitmekte. Atlas Lojistik Ödülleri jürisi olarak bizler de lojistikte çevreci projelere özellikle önem veriyoruz ve bu konuda özel çalışmalar yapan firmalarımızı da projeler dalında yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz”  diyerek tamamladı.

Yarışmaya katılım süreci:
Kurumsal yarışma ile ilgili başvurular web sitesindeki başvuru formları aracılığıyla yapılıyor. Online yarışma kategorisi ise iki etaptan oluşuyor. İlk etapta adaylar online olarak gösteriliyor, ikinci etapta belirlenen adaylar dijital ortamda oylanıyor. Lojistik Ödülleri 2022 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü www.lojistikodulleri.com adresi üzerinden yapılmaktadır. Tüm başvuru işlemleri ücretsizdir.

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy: “Atlas Lojistik Ödülleri Sektörümüzün Hak Ettiği Övgünün Sembolüdür”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77