• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Volkswagen Amarok’un Üretimi Başlıyor

Volkswagen Amarok’un Üretimi Başlıyor
VOLKSWAGEN Ticari Araç, Amarok ile dünya çapında yılda iki milyon adetlik bir pazarı temsil eden orta boy pick-up sınıfına da giriyor.
Volkswagen Amarok, Almanya’da geliştirilen ilk orta boy sınıfındaki pick-up olma özelliğini taşıyor.

VOLKSWAGEN Ticari Araç, Amarok ile dünya çapında yılda iki milyon adetlik bir pazarı temsil eden orta boy pick-up sınıfına da giriyor.

Volkswagen Amarok, Almanya’da geliştirilen ilk orta boy sınıfındaki pick-up olma özelliğini taşıyor.


Yenilikçi teknoloji, yüksek güvenlik standartları ve yakıt verimliliğini, konfor ve ergonomideki en iyi değerlerle birleştiren Volkswagen Amarok’un üretimine başlanıyor.

Volkswagen Ticari Araç, yeni modelin motorlarında dayanıklı, yakıtı verimli kullanan, yüksek teknolojili turbo dizeli seçti. 120 kW / 163 PS gücündeki common rail enjeksiyonlu 2.0 TDI, çift turboya sahip ve 1500 d/d'den itibaren 400 Nm tork üretiyor. 2.0 TDI motor 6 ileri vitesli düz şanzımanla sunuluyor.

Dinamik ve bütün yollarda güvenli

Amarok’ta güç aktarımı bakımından üç farklı kavram sunuluyor; sürekli dört tekerlekten çekiş, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş ve arkadan itiş. Arka diferansiyel kilidi ise bütün versiyonlarda opsiyonel sunuluyor.

Geniş iç bölüm ve sınıfındaki en geniş yük alanı

Sınıfının en genişi olan büyük ve ergonomik tasarımlı iç bölüm Volkswagen çizgisini yansıtıyor. Amarok'un yük alanı da kendi sınıfındaki en geniş boyutlara sahip. Sadece 525 milimetre yüksekliğindeki tabanıyla, 2.52 metrekare yük alanına sahip. Ayrıca tekerlek çıkıntıları arasındaki 1,222 milimetre genişlik de sınıfının en iyisi. Orta boy bir pick-up'ta ilk kez Euro paletleri yanlamasına yüklemek mümkün ve böylece alandan kazanılıyor.

Amarok'ta sürücü ve yan perde hava yastıkları, ayarlanabilir koltuk başlıkları ve emniyet kemerleri bulunuyor. ABS ve ASR ile birlikte elektronik diferansiyel kilidi (EDL) Amarok'ta standart. Bir düğmeye basarak devreye sokulan diğer bir standart özellik de Off-Road ABS ve arazide ve çakıllı yollarda fren mesafelerini önemli oranda azaltıyor. İsteğe bağlı sunulan ESP sistemi seçildiğinde, 30 km/s'nin altındaki hızlarda Offroad-ABS'nin devreye sokulması durumunda, aynı zamanda Yokuş Aşağı İniş Desteği'ni de devreye alıyor.

Bunlara ek olarak, bütün araçlarda yokuş yukarı kullanımda, sürücü gaz pedalına yeterince basıncaya kadar aracı yerinde tutarak geri kaymasını önleyen yokuş kalkış yardımı bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77