• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Volvo Kamyon Sermayeli İlk Servis Orhanlı’da Açıldı

Volvo Kamyon Sermayeli İlk Servis Orhanlı’da Açıldı
Volvo Kamyon, tamamen Volvo Kamyon sermayeli ilk merkez servisini İstanbul Orhanlı’da hizmete açtı. Filoların satış sonrasında tüm bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde Volvo kalite standartlarına uygun olarak yapılandırılan Volvo Kamyo

Volvo Kamyon, tamamen Volvo Kamyon sermayeli ilk merkez servisini İstanbul Orhanlı’da hizmete açtı. Filoların satış sonrasında tüm bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde Volvo kalite standartlarına uygun olarak yapılandırılan Volvo Kamyon Merkez Servisi, Volvo’nun Türkiye genelinde bulunan 13 yetkili bayi ve servisi için de model olacak. Volvo Kamyon sermayeli ikinci servis ise 2013 yılında Hadımköy’de açılacak.

Volvo Kamyon’un,  Türkiye’de satış sonrası hizmet kalitesini daha da yükseltmek için hizmete aldığı Volvo Kamyon Merkez Servisi; Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo Kamyon Global Marka Yönetimi Direktörü Tobias Dahlgren, üst düzey Volvo Kamyon yetkilileri, Volvo Kamyon iş ortakları, ulaştırma ve taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı özel bir törenle açıldı.

Volvo Kamyon’un Orhanlı’da hizmete sunduğu servis, tamamen Volvo Group Otomotiv tarafından işletilen Türkiye’deki ilk Volvo Kamyon Merkez Servisi olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelindeki 13 yetkili servise rehberlik edecek merkez servis, 2 bin metrekare açık, 4 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet veriyor. Tamamen Volvo’nun global standartlarında mekanik, elektronik, kaporta ve boya hizmetleri sunan, günlük 30 araca hizmet veren Volvo Kamyon Merkez Servisi, en son teknoloji, üstün hizmet kalitesi, orijinal Volvo parçaları ve müşteri odaklı yaklaşımı ile müşteri memnuniyetini en yüksek düzeye ulaştırmayı hedefliyor.

Servisin açılış töreninde söz alan Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo’nun Türk pazarına olan inancının tam olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında, Volvo’nun kendi merkez servisini hizmete almasının Volvo’nun Türkiye’deki gelişimi için önemli olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin Volvo için stratejik bir pazar olduğunu, İstanbul’un ise Avrupa’daki stratejik noktalardan biri olarak görüldüğünü ifade eden Ericsson, Avrupa’nın stratejik merkezlerinde servisleri Volvo’nun kendisinin yönetmek istediğini açıkladı.


Ericsson: “Amacımız bölgedeki müşterilere katma değer sunmak”

“ ‘Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak’ sözümüzün bir kanıtıdır bu servis” diyen Ericsson, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Merkez Servisi, müşterilerimize satış sonrasında ihtiyaçları olabilecek tüm bakım ve onarım hizmetlerini verecek. Volvo'nun kalite standartlarına uygun olarak yapılandırdığımız bu yeni yatırımımız ile müşterilerimiz için çok kapsamlı bir hizmet sunacağız. Artan hizmet kapasitesi ve verimlilik ile hali hazırda yüksek olan müşteri memnuniyetimizi daha da yukarılara taşımayı umuyoruz. İhtiyaçlarını karşılarken müşterilerimiz ile yüz yüze olmak bizi daha da güçlendiriyor. Volvo Kamyon Merkez Servisi ile Türkiye'nin kamyon ve çekici perakende sektöründe önemli bir rol model olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Ericsson, servisin konumu ile ilgili de konuşarak, İstanbul’da Orhanlı’yı önemli bir taşımacılık merkezi olarak gördüklerini vurguladı.

19 çalışan ile günlük 30 araca hizmet verme kapasitesine sahip olduklarını belirten Ericsson, “Amacımız bölgedeki müşterilere katma değer sunmak” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tüm Türkiye genelindeki en iyi parça bulunabilirliğinin Merkez Servis’te olacak. Bu servisi işletmemizin diğer bir avantajı da müşterilerin herhangi bir şikayeti olduğunda gelip doğrudan bize ulaşması olacak. Volvo Kamyon olarak Türkiye’deki perakende ağında kendine düşen rolü üstlenerek, ‘perakende nasıl yapılır’ı göstermek istiyoruz.”

Dahlgren: “Volvo sermayeli servis ile artık müşterilere daha yakınız”

Volvo Kamyon Global Marka Yönetimi Direktörü Tobias Dahlgren ise Volvo Kamyon’un dünya genelinde 2 bin 300’ün üzerinde servis noktasında müşterilere hizmet sunduğunu belirtti.

 “Bizim için en önemli görev, müşterilerimize kaliteli ürün ve işlerine değer katacak hizmetleri sunabilmek. Dünyadaki bir numaralı kamyon markası olmak hedefine ancak müşterilerimizin iş ortağı olarak ulaşabiliriz” diyen Dahlgren, Batı ile Doğu’yu bağlayan stratejik konumu, büyüyen ekonomisi doğrultusunda artan taşıma ihtiyacı ile Türkiye’nin Volvo Kamyon için ayrı bir öneme sahip olduğunu kaydetti.

Türkiye'de ilk Volvo sermayeli servisi açarak müşterilere daha da yakın olduklarını ve perakende sektöründe konumlarını güçlendirmek için önemli bir adım attıklarını söyleyen Dahlgren, İsveç’teki Volvo Kamyon adına, müşterilere duydukları güven ve sağladıkları destekten ötürü teşekkürlerini sunarak, bu destek ile Volvo Kamyon’un daha da güçleneceğini vurguladı.
 

İkinci servis Hadımköy’de olacak

Açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Volvo Group Türkiye Genel Müdürü Martin Ericsson, Volvo’nun kendi sermayesi ile hizmete aldığı dünya genelinde 250’den fazla istasyon olduğunu ve bunların stratejik merkezler ya da ülke başkentlerinde yer aldığını belirtti. Bu ülkelerde uygulanan Volvo süreçlerinin Orhanlı’daki serviste de uygulanacağını kaydeden Ericsson, “Bu proseslerin uygulanması servisteki verimliliği artıracak ve bu verimlilik de müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlayacak, karlılığı artıracak” dedi.

Orijinal Volvo konseptinin öncülüğünü Orhanlı’da yapacaklarını ve Türkiye’deki diğer Volvo bayilerinde de uygulanmasını istediklerini ifade eden Ericsson, Volvo Kamyon sermayeli ikinci merkez servisin, Hadımköy’de açılacağını ve servisin 2013 yılı Şubat ayında devreye alınmasının planlandığını açıkladı.

Daha iyi bir servis hizmeti ile Türkiye’deki pazar payını iki katına çıkarmak istediklerini söyleyen Ericsson, Orhanlı’daki Volvo Kamyon Merkez Servisi’nin rol model olacağını ve merkez servisin yapacağı liderlik ile diğer Volvo bayilerinin de çok daha iyi yerlere geleceğini vurguladı.

Volvo Kamyon için aracın işletim süresi ve sahip olma maliyetlerinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Ericsson, Volvo Kamyon’ların yakıt tüketimi ile bu özelliklerini zaten kanıtladığını belirterek, “Müşterilerimiz yakıt tüketiminden oldukça memnunlar, amacımız; bizim aracımızı denememiş müşterilere ulaşmak” diyerek açıklamalarını tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77