• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Volvo Kamyon’dan Fren Parçalarında İndirim Kampanyası

Volvo Kamyon’dan Fren Parçalarında İndirim Kampanyası
Türkiye genelindeki Volvo yetkili servisleri ve orijinal Volvo parçaları ile satış sonrasında da en iyi hizmeti vermeye devam eden Volvo Kamyon, fren parçalarında indirim kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ağustos sonuna kadar devam edecek

Türkiye genelindeki Volvo yetkili servisleri ve orijinal Volvo parçaları ile satış sonrasında da en iyi hizmeti vermeye devam eden Volvo Kamyon, fren parçalarında indirim kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ağustos sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Volvo yetkili servislerinde avantajlı fiyatlar sunuluyor.


Volvo çekici ve kamyonların frenleme özelliklerinin kalıcı olması ve kampanalarının korunması için, Volvo orijinal balatalarını kullanılması büyük önem taşıyor.  Fren balataları ile fren kampanaları arasındaki doğru sürtünme kombinasyonu hem daha uzun parça ömrü hem de daha düşük işletme maliyeti avantajı sağlıyor. Şimdi bu avantajlara ek olarak orijinal Volvo servisi, fren parçalarında özel indirimler sunuyor.


Volvo yetkilileriyle konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Maksimum güvenliği sağlamak, frenlerinizle sonbahar ve kış aylarına hazır olmak için siz de Volvo Kamyon Fren kampanyası avantajlarından yararlanın. Ağustos ayı sonuna kadar Türkiye çapındaki tüm Volvo yetkili servislerinde geçerli olacak kampanya ile fren parçalarınız için cazip indirimleri kaçırmayın. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiyi Volvo yetkili servislerinden alabilir, size en yakın Volvo yetkili servisi bilgilerini www.volvo.com.tr web sitesinden öğrenebilirsiniz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77