• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Volvo Kamyon’dan Kış Avantajı

Volvo Kamyon’dan Kış Avantajı
Volvo Kamyon, Türkiye genelindeki Volvo yetkili servisleri ile kış aylarının zorlu koşullarına hazırlık için yılın en geniş kapsamlı kampanyasını sunuyor. 9 Kasım - 23 Kasım tarihleri arasında tüm Volvo yetkili servislerinde kış bakımı yaptırıldığında par

Volvo Kamyon, Türkiye genelindeki Volvo yetkili servisleri ile kış aylarının zorlu koşullarına hazırlık için yılın en geniş kapsamlı kampanyasını sunuyor. 9 Kasım - 23 Kasım tarihleri arasında tüm Volvo yetkili servislerinde kış bakımı yaptırıldığında parça ücretlerinde yüzde 25’e varan indirimlerden yararlanılıyor.

Bu kampanyanın kampanyaya katılan Volvo Kamyon yetkili servisleriyle sınırlı olduğunu belirten Volvo yetkilileri, “Çamurluk, egzost, ısıtma, silecek, ayna, far, sinyal ve susturucu gruplarını kapsayan yılın bu özel fırsatını kaçırmayın” diyor.


Yüksek kalitede araçlar üreten Volvo Kamyon, aynı kalitenin yıllar boyu devam etmesi için kamyon ve çekici sahiplerinin orijinal yedek parçaları kullanmalarını öneriyor. Araç bakım ve onarımlarında ucuz yan sanayi ürün kullanarak elde edilen kâr, orta vadede araçta oluşacak ciddi arızalar ile çok büyük kayıplara yol açabiliyor. Orijinal Volvo parçalarını kullanmak ise aracın en zorlu yol koşullarında bile en iyi performansa ulaşmasını sağlıyor.

Volvo Kamyon, bugüne kadarki en geniş kapsamlı kışa hazırlık kampanyası çerçevesinde orijinal Volvo yedek parçalarda indirim sunuyor. Çamurluk, egzost, ayna, silecek, farlar, sinyaller ve susturucular gibi yenilenmesi gereken parçalarda değişen oranlarda indirim yapılıyor. Ayrıca soğuk günlere hazır olmak için ısıtma sistemleri de indirim kapsamına dahil ediliyor. Volvo, kamyon ve çekicilerin hem uzman yetkili servisinde bakım görmesini hem de kışa en avantajlı şekilde hazırlanmasını sağlıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77