• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Yeni Mercedes-Benz Sprinter Türkiye’de

Yeni Mercedes-Benz Sprinter Türkiye’de
11 yıl önce pazara sunulan ve bugüne kadar 1,3 milyon adedin üzerinde satılan Mercedes-Benz Sprinter yenilendi. Avrupa basın lansmanı 2005 yılında yapılan Yeni Sprinter artık Türkiye yollarında.

11 yıl önce pazara sunulan ve bugüne kadar 1,3 milyon adedin üzerinde satılan Mercedes-Benz Sprinter yenilendi. Avrupa basın lansmanı 2005 yılında yapılan Yeni Sprinter artık Türkiye yollarında. 11 Ocak 2006 Perşembe günü Feriye Lokantası’nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıtılan Yeni Sprinter için Mercedes-Benz 1,8 milyon Avro’luk yatırım yapmış.


Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Pazarlama ve Satış Müdürü Süer Sülün ve Mercedes-Benz Türk Basın ve Halkla İlişkiler Kısım Müdürü Tülin Steinhäuser; basın mensuplarına Yeni Sprinter ile ilgili detaylı bilgiler verdiler.

Mercedes-Benz Türk’ün 2006 yılı dünya hafif ticari araç pazarındaki durumu hakkında açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler, dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden biri olduklarını söyledi.

Farklı uzunluk, yükseklik, ağırlık, karoseri, dingil mesafesi ve motor seçenekleri sayesinde yeni Sprinter’in yaklaşık bin farklı versiyonu bulunuyor. Örneğin, yeni Sprinter de 3 farklı dingil mesafesi, 4 farklı uzunluk seçeneği ve 3 farklı tavan seçeneği mevcut. 

Büyük sürgülü kapısı sayesinde sınıfındaki en geniş yükleme alanını sunan Yeni Sprinter; minibüs, panelvan ve şasi kamyonet tiplerinden oluşan zengin model yelpazesi sayesinde her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Sprinter Panelvan, 7.0 - 17 m3 arası yükleme alanı sunarken, araç 3.0 - 5.0 ton arası AYA ağırlık yükleme seçeneği sunuyor.

Seri donanım kapsamı geliştirilen yeni Sprinter’de sürücü hava yastığı, 6 ileri vites şanzıman, geniş açı aynalar standart donanım kapsamında. Yine standart olan yeni rampa kalkış sistemi ve otomatik yanan farlar ile opsiyonel sunulan yol bilgisayarı ve dış aynalara entegre parktronik yeni Sprinter’de kullanım konforunu artıran sistemler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77