• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Yeni Peugeot Partner Tepee ve Partner Van Yenilendi

Yeni Peugeot Partner Tepee ve Partner Van Yenilendi
Segmentinde anlayışları değiştiren ve segmentine yeni standartlar getiren Partner Tepee ve Partner Van modelleri Türkiye pazarına sundu.

Segmentinde anlayışları değiştiren ve segmentine yeni standartlar getiren Partner Tepee ve Partner Van modelleri tasarım ve teknoloji alanında yepyeni geliştirmelerden yararlanıyorlar. Partner Tepee’nin yenilenen ön yüzü markanın diğer modelleri ile uyumlu olarak yeni ızgara tasarımını benimsiyor. Sağlamlıkları, modern, teknolojik ve internet bağlantılı yeni donanımları ile yeni Peugeot Partner Tepee ve Partner Van modellerinin cazibesi arttırıldı. Haziran ayından itibaren 52 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Yenilenen Peugeot Partner Türkiye pazarına sunuluyor.

Partner Tepee’nin yenilenen ön yüzü markanın diğer modelleri ile uyumlu olarak yeni ızgara tasarımını benimsiyor. Çerçeveleri yeniden tasarlanan farların arasında uzayan yeni panjur, ortasında Peugeot aslan logosunu taşıyor. Yeni ızgara, tampon ve far tasarımı ile Yeni Partner Tepee daha güçlü bir görünüme kavuşuyor. Işıklı imza, tamponun her iki ucunda daha aşağıda konumlanan gündüz sürüş farları ile vurgulanıyor.

Peugeot Partner modellerinin geliştirme aşamasında sağlamlık ve güvenilirlikleri test edildi. Müşteri kullanımlarını temsil eden ve aşağıda detayları yer alan en ağır koşullarda 6 milyon kilometreden fazla sürüş testi gerçekleştirildi.

Çağa ayak uyduran son nesil teknolojiler

Yenilenen Peugeot Partner Tepee güvenliği garanti altına almak ve sürüşü kolaylaştırmak için geniş bir ekipman yelpazesi ve yeni teknolojilerle donatıldı.

Yenilenen Partner Tepee’nin kabininde kokpitin orta kısımında araçla mükemmel şekilde bütünleşen ve her zaman el altında ve göz temasında kalan 7" renkli dokunmatik ekranlı SMEG yer alıyor. 3üncü donanım seviyesinde standart ve 2inci seviyede opsiyon olarak sunulan bu sistem aracın yol bilgisayarı, AM/FM veya dijital DAB radyo (opsiyon olarak Digital Audio Broadcasting), Juke Box müzik dosyaları okuyucusu (entegre hard disk) veya eller serbest telefon ve navigasyon gibi farklı fonksiyonlarına kolayca erişimini sağlıyor.

Üçüncü donanım seviyesinde standart ve ikinci seviyede opsiyon olarak sunulan MirrorScreen fonksiyonu ile telefon, müzik, navigasyon, vb gibi mobil uygulamalara erişim olanağı sağlayan sistem akıllı telefonunuzun ekranını, aracın 7" dokunmatik ekranına yansıtıyor.

Üçüncü seviyede standart olarak sunulan arka park sensörüne ilaveten, üçüncü donanım seviyesinde standart ve ikinci seviyede opsiyon olarak sunulacak olan Ön Park Yardımı düşük hızda manevraları kolaylaştırıyor.

İkinci sırada 3 adet yerinden çıkartılabilir koltuk ile segmentinde farklılaşan Partner Tepee’de, düz döşeme ile sınıfın en iyileri arasında olan 3000 litreye kadar yükleme hacmi sunuluyor.

Bagajın yüklenmesi, büyük boyutlu kapağı ve segmentte eşi olmayan arka camı sayesinde her koşulda kolaylaşıyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77