• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Yeni Volvo FH ve FM Serisi Türkiye’de

Yeni Volvo FH ve FM Serisi Türkiye’de
Volvo’nun Yeni FH ve FM serisi çekici ve kamyonları, 7 Haziran 2006'da Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Volvo Türk Ltd. Genel Müdürü Malen, yeni araçların Türkiye’de de beğeni toplayacağına inandıklarını söyle

Volvo’nun Yeni FH ve FM serisi çekici ve kamyonları, 7 Haziran 2006 Çarşamba günü Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Volvo’nun iş ortakları ve basın mensuplarıyla buluştuğu gecede konuşan Volvo Türk Ltd. Genel Müdürü Jan van der Malen, tüm Avrupa ülkelerinde satışına başlanan Volvo FH ve Volvo FM serilerinin Türkiye’de de beğeni toplayacağına inandıklarını söyledi.

Yenilenen araçların yakıt performansı, kabin konforu ve geliştirilmiş motor teknolojisi sayesinde daha da kusursuz bir sürüş performansı sağladığını ifade eden Jan van der Malen, şunları söyledi: “Yeni modellerimizde konfora çok önem verdik. Ama en önemlisi FH ve FM’deki sürüşü daha yüksek bir seviyeye taşıyan yeni 13 litrelik D13 motor. Bunların yanı sıra araçların yürüyen aksamı yenilendi, ayrıca yeni I-shift şanzıman ve geliştirilmiş Volvo motor freni maksimum verimlilik ve güvenlik sunuyor.”

 “Volvo Kamyon olarak oldukça ilgi çekici ve dinamik bir pazarın gereklerine adapte olarak doğru adımlarla ilerliyor ve karlı bir iş kolunda olduğumuzun bilincinde olarak hareket ediyoruz.” Diyerek sözlerine devam eden Jan van der Malen, genel anlamda gelecek beklentilerinin de olumlu olduğunu, ürün ve organizasyonlarını geliştirmeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

Nükhet Duru ve Cenk Eren’in performanslarıyla renklenen özel gecede iş ortaklarıyla biraraya gelen Volvo Türk Ltd. Genel Müdürü Jan van der Malen, Volvo müşterilerine muhteşem bir ürün yelpazesinin yanı sıra verimli satış sonrası ve finans çözümleri de sunduklarını ifade etti.

Malen, gecede yaptığı konuşmada sözlerini şöyle noktaladı: “Sizlere en iyi toplam çözümler sunan bir şirket ve sizin en iyi iş ortağınız olmak istiyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77