• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Atlas Lojistik Ödüllerinden HATAY RO-RO’ya Bir Ödül Daha

Atlas Lojistik Ödüllerinden HATAY RO-RO’ya Bir Ödül Daha
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında bu yıl yedincisi düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması’nda HATAY RO-RO, Kombine Taşımacılık İşletmeleri A.Ş. Deniz Taşıması (Gemi Sahipleri) kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı etkinlikleri kapsamında verilmeye başlanan ve Türkiye’nin lojistik sektöründeki ‘Atlas’larını belirleyen 7’nci Atlas Lojistik Ödülleri bu yıl da sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. Ekim 2014 yılından bu yana son derece zor koşullarda Türk ihraç mallarını Suudi Arabistan ve Ortadoğu bölgesine ulaştıran HATAY RO-RO Kombine Taşımacılık İşletmeleri A.Ş. Deniz Taşıması (Gemi Sahipleri) alanında birincilik ödülünü aldı.

HATAY RO-RO ödülü almak üzere davet edilirken “ son derece zor şartlar altında çalışan bir şirkete” diye anons edildi. Bölgede yaşanan gelişmeler ve karşı karşıya kalınan çeşitli sorunlara rağmen Türk ihracatçısı ve bölgedeki uluslararası taşımacıların ayakta kalması için her türlü fedakârlık ve özveriyle çalışmanın ödülle taçlandırılması büyük gurur kaynağı oldu.

HATAY RO-RO logitrans’ta yerini aldı

HATAY RO-RO daha fazla kitlelere ulaşmak; çalışmalarımızı anlatmak amacıyla bu yıl sektör için büyük önem taşıyan logitrans Fuarı’nda yer aldı. 3 gün süren fuar boyunca gerek yerli, gerek yabancı temsilcilerle bir araya gelen HATAY RO-RO,  ülkenin ekonomisine katkı sağlama yönündeki çalışmalarını her geçen gün artırarak kararlı adımlarla ilerliyor.

HATAY RO-RO logitrans’ta yerini aldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77