• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Beşler Group Filosunu Mercedes-Benz İle Güçlendirdi

Beşler Group Filosunu Mercedes-Benz İle Güçlendirdi
Mercedes-Benz Türk, Beşler Group’a 80 adet Mercedes-Benz Axor 1840 LS çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Koluman Motorlu Araçlar Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nde yapılan törene, Beşler Group Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak ve Beşler Group yetkilileri, Koluman Gaziantep Genel Müdürü Merter Çankaya, Koluman Gaziantep Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül ve Mercedes-Benz Türk yetkilileri katıldı.

Filosunun tamamı Mercedes-Benz araçlarından oluşan Beşler Group yönetimi, teslim alınan 80 aracın Beşler Group ürünlerinin hem Türkiye içerisinde dağıtımını sağlayacaklarını, hem de Avrupa, Uzakdoğu, Ortadoğu, Amerika ve Afrika'daki yaklaşık 100 ülkeye yapılan ihracatta kullanacaklarını duyurdu.  

Beşler Group Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak, bu araçları tercih etmelerindeki en önemli sebeplerin çekicilerin yakıt ekonomisi, yüksek 2’nci El değeri, Mercedes-Benz’in geniş servis ağı ve yedek parça bulunabilirliği olduğunu vurguladı. Çakmak ayrıca Mercedes-Benz Türk’le yıllara dayanan güven üzerine kurulu işbirliklerinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Beşler Group yönetimi, bu büyük yatırım ile hem sektördeki gücünü, hem de yurtdışı pazarlardaki iş hacmini arttırmayı hedefliyor.

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu satışta Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’in de desteği alındı. Satış kapsamında 50 adet araç takas usulü Mercedes-Benz Türk 2’nci El operasyonuna teslim edilirken, yeni araçların sigorta işlemleri de Mercedes-Benz Kasko tarafından yapıldı.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77