• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

CHEP’ten Yeni İşbirliği

CHEP’ten Yeni İşbirliği
CHEP, yeni bir işbirliğine daha imza attı. Türkiye'nin büyük rafine tuz firması olan Billur Tuz, palet yönetiminde çözüm ortağı olarak CHEP’i tercih etti.

CHEP, doğa dostu paletleri ile dünyanın önde gelen markalarına hizmet vermeye devam ediyor. Billur Tuz ile el sıkışan CHEP, BillurTuz’un palet yönetiminde çözüm ortağı olacak. CHEP’in mavi palet havuzuna katılan BillurTuz, çevre dostu mavi CHEP paletleri ile palet yönetimi ve lojistikteki harcamalarını azaltmanın yanı sıra iş süreçlerini de kolaylaştıracak.

BillurTuz, CHEP'in yeniden kullanım, geri dönüşüm ve atıkların azaltılması ilkelerine dayanan havuzlama iş modeli ile sürdürülebilirliği artırarak, sınırlı kaynakları da korumayı ve karbon salınımını yüzde 58 oranında azaltmayı hedefliyor. BillurTuz Genel Müdürü Mutlu Mermer CHEP ile gerçekleştirdiği iş birliği ile ilgili şunları söylüyor, “CHEP sayesinde hem operasyonel olarak verimliliğimizi arttırabildik, hem de maliyetlerimizi daha görünür hale getirerek azaltabildik. Bu işbirliğinin karbon ayak izimizi azaltma vizyonumuza da verdiği katkılardan çok memnunuz.”

CHEP Türkiye Genel Müdürü Şafak Aktekin, “CHEP olarak misyonumuz; müşterilerimizin tedarik zincirlerini verimli kılmak, maliyet tasarrufu ve izlenebilirlik gibi süreçlere verimlilik katan kabiliyetleri müşterilerimize kazandırmaktır. Bununla birlikte mavi palet havuzumuza dahil olan müşterilerimiz, sürdürülebilirliği de artırarak çevreye karşı sorumluluklarını CHEP aracılığıyla yerine getirmiş oluyor. Her gün daha fazla imalatçı, perakendeci ve tedarikçinin CHEP palet havuzlama sisteminin faydalarını fark etmesiyle birlikte, daha fazla şirketin çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77