• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Mars Logistics Türkiye’de ilk 10 Firmadan Biri Oldu

Mars Logistics Türkiye’de ilk 10 Firmadan Biri Oldu
Mars Logistics; ikinci Sürdürebilirlik Raporu’nu GRI A+ seviyede yazarak, Türkiye’de bu seviyede rapor yayınlayan ilk 10 şirketten biri oldu.

Mars Logistics, 2013 yılına ilişkin faaliyetlerinden doğan sosyal, çevresel ve ekonomik performanslarını değerlendiren ikinci sürdürebilirlik raporunu yayınladı. Küresel Raporlama Girişimi (GRI)A+ düzeyinde hazırlanan rapor ile Mars Logistics Türkiye’de sürdürülebilirlik raporuyla bu seviyede onay alan 10’uncu şirket olma unvanını elde etti.

Mars Logistics’in 2013 yılı Sürdürülebilirlik Raporu performansı 3 ana başlık altında toplanıyor. Ekonomik sürdürülebilirliğin vazgeçilmez unsurlarını, operasyonel verimlilik ve müşteri memnuniyeti olarak tarif eden Mars Logistics, müşteri odaklı bir kalite anlayışıyla mevcut müşterilerinin beklentilerini ve ihtiyaçlarını iyi analiz edip, yeni müşterileriler kazanmaya devam ediyor. Her konuda olduğu gibi performansı iyileştirmenin yolunun da ölçümlemeden geçtiğinin bilinciyle, memnuniyet anketleri yapan Mars Logistics paydaşlarına performanslarını değerlendirme fırsatı veriyor.

Sosyal sürdürülebilirlik performansının en önemli unsurlarını çalışanlar ile ilişkiler ve onların sağlık ve güvenlikleri olarak belirleyen Mars Logistics, şirket içi iletişimi artırmak için açtığı platformları geliştirmeye, çalışanlarının ve sürücülerinin sağlık ve güvenliği için aldığı önlemlere ve verdiği eğitimlere devam ediyor.

Çevresel duyarlılığı ise bir zorunluluk olarak değerlendiren Mars Logistics, etkilerini en aza indirmek için hem idari hem de operasyonel faaliyetlerini bu anlayışla şekillendirmektedir. Çevresel etkilerini enerji verimliliği, CO2 emisyonlarının azaltılması ve atık yönetimi alanlarında yöneten Mars Logistics’in faaliyetlerinden kaynaklanan karbon salınımını azaltmak önümüzdeki dönem için hedeflenen aksiyonlar arasında yer alıyor. 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77