• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Netlog 2015’i Çin’de Faaliyete Geçen Şirketiyle Karşıladı

Netlog 2015’i Çin’de Faaliyete Geçen Şirketiyle Karşıladı
Kurulduğu yıldan beri gerçekleştirdiği düzenli büyümesine 2014 yılında dünya çapında satınalma ve ortaklıklarla hız veren Netlog, 2015 yılına da hızlı başladı.

2014 yılında gerçekleştirdiği Hollandalı TNT Lojistik ile Belçikalı Belspeed satın almalarıyla Netlog’un Avrupa’nın en büyük Fashion & Lifestyle lojistik firması haline gelmesine paralel olarak devam eden yatırım çalışmaları sonuç vermeye başladı. Bu satın almaların ardından, Türkiye’nin en büyük lojistik şirketi unvanını alan Netlog, kendine bölgenin lider lojistik şirketi olma hedefini koydu.

Bu büyümeyi ve yapıyı sağlamak adına, Netlog, dünya çapında ekonomik anlamda stratejik önem taşıyan ülkelerin büyük ticaret şehirlerinde ofisler açmaya başlamıştı.

4 bini Türkiye’de olmak üzere dünya çapında 6 bin çalışana ulaşan Netlog Lojistik Grubu’nun son büyük hamleleri Orta ve Uzakdoğu pazarlarına yönelik oldu.

Netlog Çin, başlangıç olarak en önemli 5 şehirdeki ofislerle hizmet verecek

Üretimin yaşadığı eksen kayması ve dünyanın dev bir mal dolaşım platformuna dönüşmesi üretici ve tüketicilere hizmet veren lojistik servis sağlayıcılarının da yeniden pozisyon almasını gerektiriyor. Netlog, 2015 senesi başında Çin’in en büyük ikinci freight forwarding şirketi olan Worldwide Logistics Group ile ‘Netlog Global Forwarding Çin’ adı altında ortak bir şirket kurdu.

2014 yılında Avrupa ülkelerine hizmet veren TNT Fashion Europe ile Belçikalı Belspeed firmalarını bünyesine katan Netlog, 2015 yılını Çin’de faaliyete geçen şirketiyle karşıladı.

Üretim ve ticaretin merkezinde yer alan Netlog Çin, başlangıç olarak Çin’in en önemli 5 şehrinde açtığı ofisleri ve 45 personeliyle hizmet vermeye başladı.

Netlog Global Forwarding’in Çin’de sunacağı özel hizmetler arasında yerel üreticilerden kargo toplama, konsolidasyon ve konteyner yükleme hizmeti, kalite kontrol ve akreditasyon hizmetleri, uluslararası kara ve hava taşımacılığı hizmeti ve gümrük hizmetleri bulunuyor.

Netlog Global Forwarding şu an Uzakdoğu ve Türkiye arasında 60 bin TEU üzerinde taşıma organizasyonunu yönetiyor.

Netlog 2015’i Çin’deki Yeni Şirketiyle Karşıladı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77