• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Turgut Erkeskin: ‘Lojistik Sektörünün Tüm Firmaları Ödüle Layık’

Turgut Erkeskin: ‘Lojistik Sektörünün Tüm Firmaları Ödüle Layık’
“Lojistik Ödülleri Yarışması, önemli bir etkinlik. Çünkü büyük umutları ve hedefleri olan Türkiye’nin bu hedeflere ulaşmasında etkili şekilde katkısı bulunan lojistik sektörünün değerli temsilcilerini bir araya getiriyor.” diyen Organiza


“Lojistik Ödülleri Yarışması, önemli bir etkinlik. Çünkü büyük umutları ve hedefleri olan Türkiye’nin bu hedeflere ulaşmasında etkili şekilde katkısı bulunan lojistik sektörünün değerli temsilcilerini bir araya getiriyor.” diyen Organizasyon Komitesi Üyesi Turgut Erkeskin, şunları söyledi:

“Aslında sektördeki bütün firmalar, çok başarılı işlere imza atıyor. Firmaların hepsi teker teker bu ödülü almaya layık. Ama yine gururla söylemek gerekiyor ki; bazı firmalar biraz daha performanslı, biraz daha başarılı çalışıyorlar. Onlara da ayrı bir ödül yani ‘Atlas’ı vermemiz gerekiyor.”

Sonuçları yıllık performans verilerine göre belirlenen ve kategorileri Ulaştırma Bakanlığı belgeleri ile sivil toplum üyeliklerine göre oluşturulan Lojistik Ödülleri yarışmasında 31 Ekim 2014 olarak belirlenen kurumsal adaylık için son başvuru tarihinin yaklaştığını hatırlatan ve sektörü oluşturan firmalara seslenen Erkeskin; “Yarışmaya ilgi oldukça iyi ama bu ilginin daha da artarak devam etmesini hedefliyoruz. Tüm firmaları yüreklendirmek istiyorum; mutlaka başvuruda bulunun. Karar aşamasında son derece titiz değerlendirmelerde bulunan biz jüri üyelerinin işini zorlaştırın.” şeklinde konuştu.

Kurumsal başvuruların haricinde internet ortamında online oylamayla yapılan yarışmada da heyecanlı bir sürecin devam ettiğini açıklayan Erkeskin; “Oylamanın başlamasıyla birlikte, gelen ilk sonuçlara göre nefes kesen bir yarış olduğu görülüyor. Bu çekişmeli ve heyecan verici yarışın, oylamanın sona ereceği 7 Kasım 2014 tarihine kadar süreceği görülüyor. Lojistik dünyasını oluşturan tüm kesimlerin internet üzerinden atacağı oylarla sonuçları belirleyecek olması heyecanı daha da artırıyor. Yarışmaya katılan tüm kurumlara ve sektörün profesyonellerine bu güzel yarışta başarılar diliyorum.“ dedi.

Lojistik Ödülleri 2014 kurumsal başvuru ve online oylama işlemlerinin tümü; www.lojistikodulleri.com adresinden ücretsiz olarak yapılabilmektedir.


30 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77