• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Gefco Deniz ve Havayolu Taşımacılığı Ağını Güçlendiriyor

Gefco Deniz ve Havayolu Taşımacılığı Ağını Güçlendiriyor
Gefco, deniz ve havayolu taşımacılığı ağını Frankfurt’taki yeni merkezi ile güçlendiriyor.

Gefco, deniz ve havayolu taşımacılığı ağını Frankfurt’taki yeni merkezi ile güçlendiriyor.


Gefco, 80 merkez ve depodan oluşan deniz ve havayolu ağını güçlendirmek için Almanya’da Frankfurt Havaalanı’nda yeni bir uçak kargo merkezi yatırımı yapıyor. Gerçekleştirilen bu operasyon, Gefco’nun sanayi sektöründe faaliyet gösteren müşterilerine sunduğu, firmaların üretim kısıtlarına göre uyarlanabilecek ve büyüme açısından stratejik önem taşıyan bölgelerde ticari faaliyetlerini kolaylaştıracak şekilde tasarlanan multimodal taşıma çözümlerin bir parçasını oluşturuyor.

Uzun yıllardır havayolu taşımacılığında kullanılan ve Avrupa’daki havaalanları arasında önemli oyunculardan biri olarak öne çıkan Frankfurt Uluslararası Havaalanı’ndaki bu yeni uçak kargo merkezi Gefco Group müşterilerinin birden çok uçuş rotasından ve hizmet seçeneğinden faydalanmasına olanak tanıyor. Dünyanın dört bir yanından havayolu taşımacılığı ile nakliyesi gerçekleştirilen kargolar son varış noktaları olan Almanya ya da Doğu Avrupa ülkeleri ve hatta dünyanın dört bir yanına aktarılmadan önce bu havaalanında işlem görüyor. Frankfurt’taki merkezin bir diğer özelliği de modern bir altyapının yanı sıra hava, demir ve karayolu taşımacılığı ağlarına erişime sahip olması.

Tedarik zinciri için optimize edilmiş yönetim

Paris, Şangay ve Hong Kong’daki merkezlerle birlikte bu yeni merkez, sanayi sektörünün karşı karşıya olduğu önemli zorluklara, esnek çözümler, tüm tedarik zinciri boyunca maliyetlerin optimum düzeye indirilmesi, teslim sürelerinin kısaltılması ve karmaşık uluslararası akışların yönetimi gibi yöntemlerle meydan okuyor.

Frankfurt’taki uçak kargo merkezi Gefco’nun hem ithalat hem ihracat için havayolu nakliyelerini grupajlayarak uluslararası müşterilerine, özellikle de BDT (Birleşik Devletler Topluluğu) ülkelerindeki müşterilerine rekabet avantajı sağlayan çözümler sunmasını sağlıyor.

Gefco, Frankfurt’taki merkezinde, gümrük işlemleri ile beraber otomotiv, sanayi, sağlık ve hızlı tüketim ürünleri gibi farklı sektörlerin ihtiyaçlarına göre özel olarak uyarlanan çözümler gibi katma değerli hizmetler sunuyor. Grup ayrıca ağır ve büyük hacimli kargolar için tasarlanan ‘Yüksek & Ağır’ taşımacılık hizmetini de sunuyor.

Gefco’nun Havayolu Taşımacılığından Sorumlu Başkanı Marc Motschmann, “Lojistik sektörünün dünyadaki önemli oyuncularından biri olarak, müşterilerimizin dünya çapında büyümesini desteklemek için en akıllı lojistik çözümlerini tasarlıyor ve uyguluyoruz. Frankfurt Havaalanı’ndaki platformumuz modern altyapısıyla Orta ve Doğu Avrupa’daki büyüme stratejimizi destekliyor ve aktarma işlemlerini hızlandırıyor, gecikmeleri azaltıyor ve daha kapsamlı hizmet sunmamıza olanak sağlıyor” dedi.


30 Ekim 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77