• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

13. Atlas Lojistik Ödülleri’nden EvoLog Lojistik’e Ödül

13. Atlas Lojistik Ödülleri’nden EvoLog Lojistik’e Ödül
Bu yıl 13’üncü kez düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri töreninde Uluslararası Hava Taşıma Firmaları (Forwarder) kategorisinde EvoLog Lojistik ödüle layık görüldü.

Tüm Avrupa karayolu taşımacılığında liderlik yolunda olan, deniz ve havayolunda ise hizmetini tüm Dünya’ya genişleten, lojistik operasyonlarda kara, hava, denizyolu taşımacılığı, depolama ve dağıtım başta olmak üzere birçok alanda reel sektörden gelen talepleri karşılayan EvoLog, taşımacılık ve lojistik sektörünün en önemli fuarlarından logitrans Transport Lojistik İstanbul Fuarı‘na katıldı. 16-18 Kasım tarihlerinde Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleşen fuarda EvoLog Lojistik 1 No’lu salon ve 301 No’lu stantta yerini aldı.

2013 Yılında kurulan genç ve dinamik Kadrosuyla her geçen gün büyüyen EvoLog Lojistik, 2022 yılında yaptığı yeni yatırımlarını ve yeni ürünlerini logitrans Fuarında ziyaretçilerle paylaştı.

EvoLog Lojistik Genel Müdürü Halil Özendi, “Bu yıl ilk kez katıldığımız fuarda daha çok müşteri ve tedarikçi ile temas kurduklarını belirterek, “Sinerjisi ve enerjisi yüksek genç bir bir ekip ile fuara katıldık ve uluslararası hava taşıma firmaları kategorisinde ödül aldık. 2022 yılına dair yenilikleri de fuarda ziyaretçilerle paylaştıklarını belirten Özendi, “10 Haziran’da kardeş ülke Azerbaycan’daki şirketimizi, 13 Haziran’da Çatalca Antrepomuzu açtık. EvoLog Azerbaycan MMC yurtdışındaki beşinci yatırımımız ama doğudaki ilk kapımız! “Mikro İhracat” yükleri dahil, tüm taşıma modlarında hizmet vermeye başlayan şirketimiz, bizi diğer doğu ülkelerine de bağlayacak. Potansiyeline çok inandığımız, beklentilerimizin büyük olduğu Azerbaycan’ın diğer Türk devletlerine yapacağımız yatırımların öncüsü olmasını hedefliyoruz.

EvoLog, taşımacılık ve lojistik sektörünün en önemli fuarlarından logitrans Transport Lojistik İstanbul Fuarı‘na katıldı.

Muratbey Gümrük İdaresine bağlı olan ve 5.000m2 büyüklüğündeki antrepomuz da bu yıl faaliyet alanında bizim için bir ilk. Antrepomuz kısa sürede %90 doluluk oranına ulaştı. Toplamda 26.000 m2 kapalı depolama ve 2.200m2 ofis binasından oluşan Çatalca Lojistik Merkezimiz’de antrepomuz ile birlikte, izinli gönderici ve alıcı statüsünde operasyon yapacağımız aktarma merkezi, depolama, sipariş hazırlama ve dağıtım alanlarımız var. Gün itibariyle aşama aşama hizmete aldığımız yeni tesisimizin depolama ve dağıtımda EvoLog’u öne çıkarmasını ve uluslararası taşımacılıkta mevcut hacmimize bir çarpan etkisi getirmesini öngörüyoruz. Ayrıca, bu yılın ilk yarısında aktif müşteri sayımız %20 artarak 4.400’e ulaştı. Hem müşteri sayımızı, hem de mevcut müşterilerimize verdiğimiz hizmeti arttırdık. Çoğunluğunu Y kuşağının oluşturduğu çalışan sayımız, %24‘lük artış ile 680’e ulaştı. Odaklandığımız ürünlerde %100’ü aşan büyüme oranlarımız var. Yeni bir exclusive acentelik anlaşması imzaladığımız Fransa trafiğimiz, yetkin isimlerle güçlendirdiğimiz Deniz ve Havayolu hizmetlerimizi de fuarda etkin bir biçimde ziyaretçilerimize tanıttık” ifadelerinde bulundu.

13. Atlas Lojistik Ödülleri’nden EvoLog Lojistik’e Ödül

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77