• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Alışan-Den Hartogh’a ‘Çevreci Tesis Ödülü’ Verildi

Alışan-Den Hartogh’a ‘Çevreci Tesis Ödülü’ Verildi
2005 yılında kurulan Türkiye’nin ilk tanker ve tank konteyner temizleme tesisi olan Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ. çevreye saygılı ve sürdürülebilir yaşama duyarlı uygulamalarıyla Dünya Sağlık Örgütü desteğiyle kurulan Türkiye

2005 yılında kurulan Türkiye’nin ilk tanker ve tank konteyner temizleme tesisi olan Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ. çevreye saygılı ve sürdürülebilir yaşama duyarlı uygulamalarıyla Dünya Sağlık Örgütü desteğiyle kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ‘Çevreci Tesis Ödülü’ne layık görüldü.


‘Temiz Bir Çevre İçin Elele’ sloganı ile yola çıkan Alışan Lojistik’in Hollandalı ortağı Den Hartogh ile birlikte kurduğu yıkama tesisinde; özellikle kimyasal atıkların azaltılması, atıkların çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi için hassas çalışmalar yürütüyor. Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ., kimyasal madde taşımacılığı gerçekleştiren tankerlerin ve konteynerlerin temizlenmesi konusunda da sektöre örnek teşkil edecek uygulamalar gerçekleştiriyor. 2005 yılında ilk tank temizleme tesisini Avrupa Birliği standartlarında hizmete açan Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ. sürdürülebilir yaşama verdiği önem ve gelecek nesillere yönelik saygılı uygulamaları çerçevesinde Dünya Sağlık Örgütü destekli Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü ile ödüllendirildi.

The Four Seasons Bosphorus Oteli’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin katılımı ile gerçekleşen Çevreci Tesis ödül t töreninde; Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ. adına plaketi teslim alan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan şunları söyledi: “Alışan Lojistik olarak 28 yıldır lojistik sektörüne farklı çözümler üretmekteyiz. Bu kapsamda 2005 yılında kurduğumuz Türkiye’nin ilk tanker ve tank konteyner temizleme tesisi olan Alışan-Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret AŞ.’nin layık görüldüğü bu ödül, sürdürülebilir yaşama verdiğimiz değeri taçlandırması açısından bizi çok gururlandırdı. Gelecek nesillere verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulayan bu ödül, atık yönetim politikalarımızın çevre korunmasına sağladığı katkıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Bu kapsamda daha yeşil ve daha temiz bir çevre adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyor olacağız.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77