• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Alışan Lojistik Avrasya İşadamları Forumu’na Altın Sponsor Oldu

Alışan Lojistik Avrasya İşadamları Forumu’na Altın Sponsor Oldu
Alışan Lojistik, Türkiye’nin sanayi üssü Gebze’de düzenlenecek olan Avrasya İşadamları Forumu’na Altın Sponsor olarak tam destek veriyor.

Alışan Lojistik, Türkiye’nin sanayi üssü Gebze’de düzenlenecek olan Avrasya İşadamları Forumu’na Altın Sponsor olarak tam destek veriyor.


Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) ve Tüm Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜKSİAD), Gebze Belediyesi, Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Valiliği’nin desteğiyle 12-15 Aralık 2013 tarihleri arasında Türkiye’nin sanayi üssü Gebze’de gerçekleştirecekleri “Avrasya İşadamları Forumu”nun Altın Sponsorluğu’nu Alışan Lojistik üstleniyor.

22 milyon metrekarelik bir coğrafyayı kapsayan ve 1 trilyon doların üzerinde resmi geliri bulunan Avrasya bölgesi ile Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin artırılması amacıyla düzenlenecek olan etkinlik, Gebze’de yapılacak olan ilk uluslararası işadamları forumu olması sebebiyle de büyük önem taşıyor. Avrasya İşadamları Forumu’na 30 ülkeden yaklaşık 300 iş adamı, yurt içi ve yurt dışından 4 bakan, 6 büyükelçi, 30 milletvekili, 40 oda başkanı ve birçok bürokratın katılması bekleniyor.

Alışan Lojistik’in düzenlenmesinde büyük rol oynadığı 3 tam gün sürecek olan etkinlikte; Türkiye ve foruma katılan diğer ülkeler arasındaki ticari hacmin gelişmesine yönelik görüşler paylaşılacak, ülkeler kendi tanıtımlarını yapabilecek, ülkelerindeki yatırımlar ve teşvikler hakkında bilgi aktarımında bulunabilecek.

10 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77