• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Balnak’ın Büyüme Planına Uluslararası Fon Desteği

Balnak’ın Büyüme Planına Uluslararası Fon Desteği
Türkiye’de 3. parti lojistiği (3PL) sektörünün lider firmalarından Balnak Logistics Group, lojistik hizmet veren şirketlere yatırım yapan The Great Circle Fund ile ortak 50 milyon USD’lık yatırıma hazırlanıyor.

Türkiye’de 3. parti lojistiği (3PL) sektörünün lider firmalarından

Balnak Logistics Group, gelişmekte olan pazarlarda  büyüme potansiyeli olan lojistik şirketlere yatırım yapan The Great Circle Fund  ile ortak 50 milyon USD’lık yatırıma hazırlanıyor.

 

Balnak Logistics Group şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı

Lütfi Aygüler “Ortak ve yatırımcı olarak Great Circle Fund  ile çalışmaktan mutluluk duyacağız. Bizim yaptığımız işleri çok iyi biliyor ve anlıyorlar.

Balnak Logistics Group büyümeye devam ederken bize destek olacak güçlü ve pozitif  bir ilişkimiz var’’ diyerek Great Circle Fund  ile ortaklıkları hakkında düşüncelerini açıkladı. 

Ulaşım, lojistik ve alt yapı sistemi konuları üzerine uzmanlaşan özel sermaye fonu (private equity fund) Great Circle Fund’ın yatırım desteği ile yapılacak,

50 milyon USD’ı bulması planlanan yatırımların, Balnak Logistics Groupun gelişimine büyük katkılar sağlaması hedefleniyor. Lütfi Aygüler ortaklıkla ilgili ‘Great Circle Fund sayesinde firmamızın büyüklüğünü önümüzdeki 3 yıl içerisinde iki katına çıkartacağız ve müşterilerimize tek noktadan sunduğumuz bütün servisleri geliştireceğiz ‘’ dedi. Aygüler, Great Circle Fund ile ortaklaşa gerçekleştirecekleri yatırımlar için ayrıca, Türkiye’de çok önemli depo ve lojistik merkezi yatırımları yapacaklarını, bununla beraber lokal ve uluslararası taşımacılıkta kullanılan modern filolarını genişleteceklerini, yurt içi ve yurt dışındaki ofis sayılarını arttıracaklarını ve pazardaki hacimlerini önemli ölçüde genişleteceklerini sözlerine ekledi.

 

Yatırımları ile Türkiye ve eski Sovyetler Birliği ülkelerinde yoğunlaşmak isteyen

Great Circle Fund, 190 milyon USD’lık bir fonu yönetiyor. Balnak Logistics Group’un yeni hissedarı Great Circle Fund ortaklarından Hew Crooks, Türkiye’de lojistik pazarının hızla büyüdüğünü ve her geçen gün daha komplike hizmetler talep edildiğini, Balnak Logistics Group’un da sektörde bu ihtiyaçları karşılayabilecek  seçkin bir firma olduğunu belirtti. Balnak ekibinin haklı bir saygınlığa sahip olduğunu ifade eden Crooks, bu ekibi, agresif büyüme planları için destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77