• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

BALO UTİKAD Üyesi Oldu

BALO UTİKAD Üyesi Oldu
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın geçtiğimiz yıl ortağı olduğu Türkiye’nin en önemli intermodal taşımacılık projesi BALO AŞ., UTİKAD üyeleri arasına katıldı.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın geçtiğimiz yıl ortağı olduğu Türkiye’nin en önemli intermodal taşımacılık projesi BALO AŞ., UTİKAD üyeleri arasına katıldı.


29 Temmuz 2013 tarihinde İzmir Hilton Otel'de gerçekleştirilen UTİKAD’ın aylık yönetim kurulu toplantısında üyeliği onaylanan BALO AŞ.’nin üyelik belgesi, Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin tarafından BALO AŞ. Genel Müdürü Hüseyin İşteermiş’e verildi.

Toplantıda UTİKAD üyelerinin sorularını yanıtlayan Hüseyin İşteermiş, Eylül ayında ilk intermodal operasyonlarına başlayacak BALO’nun blok tren operatörü olarak ihracat ve ithalatçılara taşıma hizmetini, UTİKAD üyesi olan taşıma işleri organizatörleri üzerinden vereceğini dile getirdi.  Hüseyin İşteermiş, BALO konteynerlerinin Türk ihracatçısına sağlayacağı navlun avantajı yanında daha fazla yük taşıma imkanı sunacağını da söyledi.

İlk etapta tedarik edilen 350 adet konteynerin, Avrupa’da Köln ve Münih terminalleri ile Türkiye’de, İzmir, Manisa, Ankara, Konya, Eskişehir ve Bandırma’daki operasyon merkezlerine, Hollanda Rotterdam üzerinden planlamasının yapıldığı bilgisini veren İşteermiş, BALO logolu 45’HC PW konteynerlerin,  8 Eylül’de Manisa’dan hareket edeceğini belirtti.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, “Organizasyonun tek sivil toplum kuruluşu ortağı olarak BALO AŞ., büyük  değer atfettiğimiz  bir projedir. Bu proje, Batı ve Orta Anadolu'daki yüklerin, Avrupa'ya, Avrupa’dan ithal edilen yüklerin Anadolu şehirlerine ulaştırılması, Türkiye'nin dış ticaret kapasitesinin artırılması açısından çok önemli bir girişimdir. Dernek olarak BALO projesini desteklemeye devam edeceğiz. BALO’nun aramıza katılması ise üyelerimiz arasında ve sektörümüzde önemli bir sinerji oluşacaktır” diye konuştu.

Turgut Erkeskin sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ay BALO AŞ., Ankor Uluslararası Taşımacılık Konteyner Hizmetleri, Türkmen Grup Lojistik Hizmetleri AŞ.,World Courier Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri ile Rahban Lojistik Nakliyat UTİKAD üyesi oldular. Ağustos ayı itibariyle üye sayımız 400’ü aştı. Sektörün en geniş katılımlı sivil toplum kuruluşu olarak UTİKAD, yeni üyeleriyle büyüyüp güçlenmeye devam ediyor” açıklamasını yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77