• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Barsan Global Hizmet Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

Barsan Global Hizmet Ağını Genişletmeye Devam Ediyor
Barsan Global, New Jersey’e son teknolojiye sahip yepyeni bir lojistik tesis kazandırdı.

65 ülkedeki 150’den fazla lojistik merkezi ve genel müdürlükleriyle ABD'den Asya'ya, Avrupa'dan Orta Doğu'ya uzanan geniş bir coğrafyada lojistik sektör oyuncularından olan Barsan Global, New Jersey’de son teknolojik donanıma sahip bir lojistik tesis kurarak, ABD’deki hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.

Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri Daire Başkanı Orhan Ercan, New York Konsolosu Reyhan Özgür, İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, New York Ticaret Ataşesi Bilgehan Ramazan Caner, New York Ticaret Ataşesi Filiz Koseyener ve New York Ticaret Ataşesi Osman Nuri Gökbulut’un katkılarıyla açılışı gerçekleşen tesis, 150 bin fit karelik alanı, yüksek tavanı, büyük palet kapasitesi, yüksek kapasiteli yükleme iskeleleri ve hızlı rampa erişimine sahip.

30 bin palet kapasitesi ve 28 yükleme iskelesi ile bu tesis, hem yerel hem de uluslararası ticaret için stratejik bir merkez olacak.

Lojistik Yeniden Tanımlanıyor

ABD’deki yoğun operasyonlarının hız kesmeden sürdüğünü belirten Barsan Global Lojistik Global CEO’su Uğur Aksu, teknolojik donanımı ve kapasitesiyle New Jersey lojistik tesisini, lojistik dünyasında devrim yaratacak bir adım olarak gördüklerini söyledi.

Barsan Global Hizmet Ağına Genişletmeye Devam Ediyor

Tesisin, hem yerel hem de uluslararası ticaret için stratejik bir merkez olacağını; New Jersey'nin lojistik kapasitesini büyük ölçüde artırarak, iş dünyasına yeni olanaklar sunacağını ve bölge ekonomisine katkıda bulunacağını söyleyen Aksu: “Yenilikçi teknolojiler ve sürekli gelişen lojistik hizmetlerimizle, müşterilerimize beklentilerinin ötesinde bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Bu açılış, lojistik sektörünü yeniden tanımlama vizyonumuzun da bir yansımasıdır” dedi.

Barsan Global Lojistik, bölgenin ticaret potansiyelini artırmak için önemli bir basamak olan New Jersey'deki bu tesisiyle, iş dünyası için yeni fırsatlar ve daha etkili lojistik çözümler sunmaya hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.

Barsan Global Hizmet Ağına Genişletmeye Devam Ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77