• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Bulgaristan Otoyol Geçiş Cezalarına Toll Asist Çözümü

Bulgaristan Otoyol Geçiş Cezalarına Toll Asist Çözümü
Karayoluyla Avrupa’ya çıkışta en çok geçiş yapılan ülke olan Bulgaristan ile otoyol geçiş cezaları sorunu yaşanıyor. Yeni düzenlemelere göre araçta OGS benzeri bir On-board Unit (OBU) bulundurulması gerekiyor.

Aracın üzerinde OBU olmasına rağmen, kameranın okumaması, sinyal alınamaması veya kapalı olması ceza yazılmasına neden oluyor. Konuyla ilgili olarak; “Bulgaristan Otoyol Geçiş Cezaları Toll Asist İle Sona Eriyor” diyen Toll Asist Türkiye Genel Direktörü Can Başak, “Toll Asist uygulaması, araç sahibine ya da sürücüsüne 15 günlük süre tanıyarak geçiş ücreti ödenmesi imkânı veriyor. Sistem sayesinde artık OBU olmasına rağmen, kameranın okumaması, sinyal alınamaması veya kapalı olması gibi gerekçelerle herhangi bir ceza düzenlenmeyecek” dedi.

Nakliyecilerin en çok yakındığı konulardan biri olan Bulgaristan otoyol geçişlerinde karşılaşılan kaçak geçiş cezalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başak, şunları söyledi:

“Bulgaristan bu cezaları bilgilendirme yapmadan kesiyor ve koşulsuz bir şekilde tahsil ediyor, bu durum ise sorunlara yol açıyordu. Toll Asist olarak, 2024 yılı itibariyle başlatılan yeni sistem sayesinde müşterilerimize sürpriz ceza ile karşılaşmama sözü verebiliyoruz. Artık, cihazın okunmadığı durumda anlık olarak sisteme bir uyarı düşüyor ve ardından araç sahibi firma bilgilendiriliyor. 15 gün içerisinde yalnızca otoyol geçiş ücreti ödenip, cezaya düşülmemiş oluyor.”

7/24 Destek Hizmeti

Bulgaristan geçişlerine ilişkin başka hizmetler de verdiklerini belirten Can Başak; “Nakliyecilerimiz, Toll Asist'in otoyol geçiş sistemi hizmetiyle, Türkiye-Bulgaristan sınır kapılarındaki ofislerimizden veya www.tollassist24.com adresindeki iletişim kanallarından 7/24 destek alabilir,” diyerek; “bu hizmet kapsamında, yol yardımı, acil servis, acil lastik yardımı, en yakın güvenli park alanı, feribot ve tren rezervasyonu, Avrupa’dan KDV iadesi, trafik ceza takip sistemi, yeşil kart ve sigorta ile en yakın benzin istasyonuna yönlendirme gibi danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra; 30 yıllık deneyimimizle Bulgaristan'da gümrükleme ve T1/T2 belgeleri gibi tüm entegre lojistik hizmetlerini de sunmaktayız,” şeklinde konuştu. Başak son olarak şunları söyledi:

“Toll Asist, her zaman müşteri memnuniyeti, verilen hizmetin kalitesi ve hizmetin etkinliği üzerine odaklanmıştır. Müşterilere daha iyi hizmet sunma çabamızı her gün geliştirerek sürdürüyoruz. Orta ve uzun vadede, müşteri portföyümüzü genişletmek ve otoyol geçiş hizmeti sunduğumuz ülke sayısını artırmak amacındayız. Ayrıca, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için ek ve yan hizmetlerimizin yelpazesini genişletmeyi hedefliyoruz. Sektörde, müşterilerimizin dijital ortamda tüm masraflarını ve bilgi akışını pratik ve hızlı bir şekilde takip edebilme kolaylığını sağlamak bunun için ekonomik yönetim, seyahat takibi, rota hesaplama, konum ve ilgi alanlarının kişiselleştirilmesi de geleceğe dair hedeflerimiz arasında yer almaktadır.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77