• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Chapman Freeborn ve Swiss WorldCargo Stratejik İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Chapman Freeborn ve Swiss WorldCargo Stratejik İşbirliği Anlaşması İmzaladı
Global charter uzmanı Chapman Freeborn Airchartering, dünyanın önde gelen kargo taşıyıcılarından Swiss WorldCargo ile işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

Global charter uzmanı Chapman Freeborn Airchartering, dünyanın önde gelen kargo taşıyıcılarından Swiss WorldCargo ile işbirliği anlaşması gerçekleştirdi. 1 Haziran 2013 tarihi itibariyle geçerli olan anlaşma ile Chapman Freeborn, Swiss World Cargo’nun üçüncü parti charter ihtiyaçlarını global ofis ağı ile karşılayacak.


Swiss Air Cargo ve Chapman Freeborn şirket temsilcileri tarafından Zürih’te imzalanan anlaşma gereğince; Chapman Freeborn’un 35 ofisinden oluşan global ağı, Swiss World Cargo’nun uluslararası satış gücü ve müşterilerinin zaman hassasiyeti olan küçük kargolar için gerekli helikopter ve hafif uçaklardan, büyük kargolar için gerekli olan dev Antonov AN-225 uçaklarına kadar farklı tiplerdeki hava araçlarına erişimini sağlayacak.

Chapman Freeborn ,Swiss Air Cargo’nun Airbus A319, A320, A321, A330-300 ve A340 uçakları ile 80 ülkedeki 120 destinasyona gerçekleştirdiği uçuş ağından faydalanacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Chapman Freeborn CEO’su Russi Batliwala; “Dünyanın önde gelen taşıyıcılarından olan Swiss World Cargo ile işbirliği yapmaktan ve Swiss Cargo’nun müşterilerine charter hizmetini sunmaktan mutluluk duyacağız. Her iki şirketin de müşterilerine katma değerli ve kusursuz hizmet sunmakta haklı bir ünü var ve bu yönüyle iki şirket birbirine mükemmel biçimde uyuyor” dedi.

Swiss Havayollari Kargo Direktoru Oliver Evans ise, “Belirli pazarlardaki müşterilerimizle olan ilişkilerimizi derinleştirmek ve güçlendirmek olan stratejik hedefimiz doğrultusunda, müşterilerimize paket çözümler sunmaya çalışıyoruz. Chapman Freeborn’un bu hedefimizi gerçekleştirmede bize yardımcı olacak mükemmel bir partner olduğunu düşünüyoruz. Her iki şirket de sahip olduğu müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeden iş yapma tutkusunu farklı alanlarda sahip oldukları bilgi ve deneyimle birleştirerek örnek bir işbirliğine imza atmıştır” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77