• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Condor Havayolları İle Çelebi 20’nci Yılını Kutladı

Condor Havayolları İle Çelebi 20’nci Yılını Kutladı
Condor Havayolları ile Çelebi Hava Servisi (ÇHS), arasındaki işbirliğinin 20’nci yılı, Antalya’da gerçekleştirilen bir buluşma ile kutlandı.

Condor Havayolları ile Çelebi Hava Servisi (ÇHS), arasındaki işbirliğinin 20’nci yılı, Antalya’da gerçekleştirilen bir buluşma ile kutlandı.


Clup Arma’da düzenlenen kutlamaya ev sahibi olarak; Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası Havacılık ve Kamuyla İlişkiler Başkanı Samim Aydin, Global Satış, Pazarlama Direktörü Gökhan Üçel, Global Satış Pazarlama Başkan Yardımcısı Athina Kapeni, ÇHS Satış Pazarlama Ticaret Direktörü Eric Willems ve ÇHS Antalya İstasyon Müdürü Battal Çoban katıldı.

20’nci yıl kutlamasında; Condor Flug Dienst GMBH İcra Kurulu Üyesi, Genel Müdürü Uwe Balser, Condor Flug Dienst GMBH Yer Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Christian Schmitt, Condor Flug Dienst GMBH Havalimanı İlişkileri ve Yer Hizmetleri Kontratları Ticari Direkörü Arne Kirchhoff, Condor Flug Dienst GMBH Türkiye Bölge Müdürü Özgül Atmaca ile Condor Flug Dienst GMBH Havalimanı İlişkileri ve Yer Hizmetleri Kontratları Ticari Direkörü Anneli Paul-Juergensen de Condor Havayolları’nı temsilen yer aldılar.

Condor Havayolları ve Çelebi Grubu, işbirliğinden duyulan memnuniyet çerçevesinde 20’nci yıl anısına karşılıklı hediyelerin de verildiği kutlamada konuşan Can Çelebioğlu ve Samim Aydın; Condor yetkililerine, başarılı iş birlikteliklerinin yanı sıra gösterdikleri dostluk ve bağlılık için de ayrıca teşekkürler ettiler.

Çelebi Hava Servisi Antalya istasyonunun performansının, Condor’un mevcut iş ortaklıkları ağında ilk 3’te yer aldığını belirten Uwe Balser ise,“Çelebi Hava Servisi’nin ulaştığı hizmet seviyesini koruyarak geliştirilmesi, pek çok yer hizmeti şirketi için neredeyse imkansızdır. Çelebi Hava Servisi ile yakalanan işbirliği ve ekip ruhunun son derece tatmin. Uçuşlar esnasında Condor Havayolları mürettebatı ve yolcuları, Çelebi ‘den alınan hizmet ve sunulan yaklaşımdan son derece büyük bir memnuniyet duyuyorlar” açıklamasını yaptı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77