• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

DHL Global Forwarding, Avustralya'daki Arıtma Tesisinin Lojistik İş Ortağı Oldu

DHL Global Forwarding, Avustralya'daki Arıtma Tesisinin Lojistik İş Ortağı Oldu
DÜNYANIN önde gelen taşımacılık şirketlerinden DHL Global Forwarding, Victoria deniz suyu arıtma projesinin lojistik iş ortağı ilan edildi.

DÜNYANIN önde gelen taşımacılık şirketlerinden DHL Global Forwarding, Victoria deniz suyu arıtma projesinin lojistik iş ortağı ilan edildi. DHL Global Forwarding, Avustralya’nın en büyük deniz suyu arıtma tesisi için kullanılacak yaklaşık 60.000 ton malzeme ve ekipmanın taşımacılığından sorumlu olacak.  Okyanus suyunu arıtarak içme suyu haline getirecek bu dev tesis, Wonthaggi kentinin Bass sahil kıyısına inşa edilecek. Tesisin Melbourne’ün yıllık su ihtiyacının üçte birini sağlama kapasitesi olacak.

Projenin tasarım ve inşasından sorumlu, Thiess Degrémont Proje Direktörü Greg Miller ”Bu önemli projenin kilometre taşlarına ulaşabilmek için, tedarikçilerimizin bilgisinden ve güvenirliğinden emin olmamız gerekiyor. DHL Global Forwarding, bu projenin başarısına katkıda bulunacak deneyime ve performansa sahip olduğunu kanıtladı” dedi.

DHL, tüm ekipmanın, gümrük işleri, Avustralya Karantina ve Denetleme Servisi dahil uluslararası taşımasından, Avustralya’daki iç taşıma ve kargo takibinden sorumlu olacak. 

DHL Global Forwarding Güney Pasifik CEO’su Tony Boll, “DHL, tedarikçilerle irtibata geçmekten başlayarak, rezervasyon yapılması, yüklemelerin alınması ve Melbourne’a ulaştırılması, yüklemenin gümrükten çekilmesi ve Wonthaggi’ye ulaştırılmasına kadar tüm taşımacılık sürecini üstleniyor.” dedi.

3.5 milyar dolara mal olacak projenin Aralık 2011’de tamamlanması planlanıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77