• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

DHL Global Forwarding Türkiye Uzakdoğu İthalat Taşımaları İçin Özel Kampanya Başlattı

DHL Global Forwarding Türkiye Uzakdoğu İthalat Taşımaları İçin Özel Kampanya Başlattı

Türkiye’de hemen her sektörden firmalar, gerek üretim amaçlı hammadde gerekse direkt satışa yönelik bitmiş ürün ihtiyaçlarının büyük bölümünü Uzakdoğu ülkelerinden karşılıyor. Türk firmaları arasında en yoğun Uzakdoğu ithalatının yapıldığı sektörler; elektronik, otomotiv, hediyelik eşya ve oyuncak, tekstil, makine ve kimyasal hammadde.

DHL Global Forwarding, aktif olarak Uzakdoğu’dan ithalat yapan firmalar için ilk etapta Kuzey Çin’den yıl boyunca yapacakları düzenli hava ithalat yüklemelerinde özel kampanya fiyatları uygulamaya başladı. Ayrıca aylık bazda belirli sayıdaki hava yüklemeleri veya düzenli trafik harici belli bir tonajın üzerindeki spot bazlı yükler için de DHL Global Forwarding’in uygun koşullarından faydalanmak mümkün olabilecek.

2005 yılı resmi istatistiklerine göre Türkiye genelinde gerçekleşen toplam ithalatın yüzde 18’lik kısmının Uzakdoğu ülkelerinden yapıldığını belirten DHL Global Forwarding Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ufuk Kaçar,  “DHL Global Forwarding Türkiye olarak 2005 yılı ciromuzun yüzde 25’ini bu bölgeden yaptığımız taşımalar ile gerçekleştiriyoruz.” dedi. Uzakdoğu pazarında trafiğin en yoğun olduğu bölgelerin başında Hong Kong, Taiwan ve Çin’in geldiğini söyleyen Kaçar, bu nedenle uluslararası Uzakdoğu hava taşımaları için, piyasayı canlandıracak kampanyalar düzenlemelerinin kendileri için de kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Daha detaylı bilgi almak ve bu cazip şartlardan faydalanmak isteyen müşterileri için DHL Global Forwarding’in 0212 697 75 75 numaralı telefondan Satış ve Pazarlama departmanı hizmet veriyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77