• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

DSV Logistics ABX’i Satın Aldı

DSV Logistics ABX’i Satın Aldı
DSV Logistics, ABX Group’u satın aldı. Söz konusu satın alma ile 6.5 milyar Avro’luk büyüklüğe ulaşan şirket, 60 ülkede 25 bin çalışan ile yoluna devam edecek. İki şirketin entegrasyonunun 2011 yılı bitmeden önce tamamlanması bekleniyor.

DSV Logistics, ABX Group’u satın aldı. Söz konusu satın alma ile 6.5 milyar Avro’luk büyüklüğe ulaşan şirket, 60 ülkede 25 bin çalışan ile yoluna devam edecek. İki şirketin entegrasyonunun 2011 yılı bitmeden önce tamamlanması bekleniyor.

Söz konusu birleşmeden dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirten DSV Logistics CEO’su Kurt K. Larsen, DSV yönetimi ve çalışanlarının iki şirketin birleşmesinden karlı işler beklediklerini ifade etti.

ABX olarak DSV ile güçleri birleştiriyor olmaktan dolayı oldukça heyecanlı oldukları söyleyen ABX Logistics CEO’su Laurent Levaux, her iki firmanın kültürlerinin uyumlu olduğunu kaydetti

2006 yılı sonlarında DSV‘nin (o zamanki adıyla DFDS) Frans Maas‘ı satın alma  sürecini yaşadıklarını belirten DSV Logistics Türkiye Genel Müdürü Güzin Sürtal, “Dünya genelinde iki güçlü network’ün birleşme süreci hiç de kolay olmuyor. Ancak bu konuda deneyimli olan DSV Logistics, kendi politikası ve daha önceki satın almalarından doğan sistem deneyimlerini de kullanarak nihai ideal yapıyı oluşturdu. Her ne kadar Türkiye’nin entegrasyonu diğer ülkelere kıyasla daha uzun bir zaman dilimine ve dolayısıyla da daha sancılı bir sürece yayıldıysa da açıkçası geçirilen bu sancılı dönemdeki başarımızın küçümsenmeyecek olması şahsım ve ekibimin gurur kaynağı olmadı değil” dedi.

1976 yılında kurulan DSV’nin bugünkü ölçeğine ulaşırkenki politikasının kendi yapısını kısa sürede daha iyiye götürebilecek ve pazardaki gücünü artırmada hizmet yelpazesinin aktivite ve kaplayacağı coğrafyada daha yaygın hale getirebilecek firmaları satın almak olduğunu tarihçesinde görebileceğimizi ifade eden Sürtal, şöyle devam etti: “ABX Group’un satın alınmasında, yine aynı kriterden hareketle pazardaki gücüne güç katmış olduğu çok açıktır. DSV Türkiye bugünkü ölçeğinde kara, hava ve deniz taşımacılığı yanı sıra proje taşımaları yapmakta ve lojistik çözümler üretmektedir. Türkiye’de toplam 120 kişilik ekibimizle İstanbul Merkez, Atatürk Havalimanı, İzmir, Adnan Menderes Havalimanı, Mersin, Adana gibi illerde kendi ofis ve personelimizle pazara sunduğumuz hizmetimizi Bursa ve Ankara’da exclusiv partnerlerimiz ile tamamlamaktayız. Müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışımızda yol haritamız DSV network genelindeki kalite anlayışını tanımlayan DSV El Kitabımızdır. DSV’nin Türkiye’de de DSV/ABX birleşmesinden ciddi bir sinerji yakalayacağına ve yukarıda da bahsettiğim kapsamda pazardaki gücüne güç katacağına inanıyorum. Herşeyden önce, Türkiye pazarında verdiğiniz uluslararası hizmetlerimizde, Türkiye sınırları dışına çıkıldığında her türlü hizmet talebine cevap verebilen, gerektiği hallerde çözümcül bir şekilde kendi kimliğimizle ve müşteri nezdinde üstlendiğimiz sorumluluğu aynı standartlarda zincirleme üstlenerek temsil eden  bir ağın daha da güçlü duruma gelmesi sağlanmıştır. İşimiz, organizatörlük. Başarıya temel farklı faktörlerin yanı sıra en önemli faktör iş ve bilgi akışını sorunsuz yönetmektir. Bu da ancak kontrolü sağlayabildiğiniz, standartı her ülke ve şartta sağlayabildiğiniz kendi yapınız ile mümkündür.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77