• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ekibimiz Talat Aydın’ı Ziyaret Etti

Ekibimiz Talat Aydın’ı Ziyaret Etti
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Aysberg Basın Yayın Genel Müdürü İlker Altun ve logitrans Fuar Müdürü Altınay Bekar’ı makamında kabul etti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın gündemi oldukça yoğun. Bakanlığın; bir tarafta kabine değişikliği nedeniyle yeni Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’a bilgi aktarımı, öte yandan uluslararası karayolu taşımacılarının Bulgaristan sıkıntıları, diğer yandan üst üste gelen ölümlü kazalar nedeniyle şehirlerarası yollarda çalışan otobüsler için alınması gereken önlemler gibi gündem maddeleri bulunuyor. Bu yoğunluğa rağmen Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Aysberg Basın Yayın Genel Müdürü İlker Altun ve logitrans Fuar Müdürü Altınay Bekar’ı makamında kabul etti.


Ziyaretle ilgili olarak “Sayın Aydın, bizleri oldukça sıcak karşıladı ve uzun bir zaman ayırdı” diyen İlker Altun, “Aysberg yayınlarını inceleyerek görüşlerini dile getirdi. Sektörümüz hakkındaki düşüncelerini aldık. Çok yararlı bir görüşme oldu” dedi. “Kendisine logitrans hakkındaki bilgileri aktardık” diyen Altınay Bekar ise “Talat Bey’e logitrans’ın gelişim seyrini ayrıntılarıyla anlattık. Kendisini, fuarımızın açılışını yapmaya davet ettik. Diğer fuarcılık çalışmalarımız hakkında da bilgi verdik. Bizlere oldukça yararlı önerilerde bulundu” şeklinde konuştu.

Aysberg ve Eko Fuarcılık yetkilileri, Ankara Lojistik Üssü’nü de ziyaret ederek fuar ve yayın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Görüşme ve tesisle ilgili bir değerlendirme yapan ve “Ankara Lojistik Üssü, yalnızca ortak olanların ya da sektörün değil, Türkiye’nin gurur duyması gereken bir başarı öyküsüdür” diyen İlker Altun, “Türkiye’de rakiplerin birlikte iş yapma kültürüne en güzel örnekleri katan kesim, lojistikçiler olmuştur. UN RO-RO ile başlayan bu geleneğin bugün en başarılı takipçisi, Ankara Lojistik Üssü’dür” diyerek sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77