• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

EKO Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun: “Dünyanın En İyi Lojistik Fuarı Kadrosuna Sahibiz”

EKO Fuarcılık İdari Direktörü İlker Altun: “Dünyanın En İyi Lojistik Fuarı Kadrosuna Sahibiz”

Başarılı işler ancak doğru zeminde kurulmuş güçlü işbirlikleriyle mümkündür. EKO MMI Fuarcılık; uzun yıllara dayalı sağlam, düzeyli ve sektörünün toplam faydasını gözeten ilişkiler içindeki EKO Fuarcılık ile bir dünya fuar networkü olan Messe Münih International ortaklığıdır.

Ancak logitrans’ın başarısında, bu güçlü ortaklık yanında meslek örgütleri ve mesleki yayınlarla sürdürülen iyi niyete dayalı ilişkiler ile işbirliklerinin de büyük katkısı bulunmaktadır. Bu nedenle, logitrans’ın başarılı olması için desteğini esirgemeyen taşımacılık ve lojistik sektörünün, her biri bir birinden saygın sivil toplum örgütleri olan UND, UTİKAD, DTD, UKAT, TÜRKLİM, ARLOD ve KTDD gibi derneklere, yaptıkları haberlerle, yayınladıkları ilanlarla destek veren ulusal yayınlar ile yerli-yabancı sektörel yayın temsilcilerine teşekkür ediyorum.

Şimdiden başlayan 2013 logitrans satış ve tanıtım çalışmaları, 5 bölgede 65 ülkede doğrudan ofisi bulunan MMI ile birlikte sürdürülüyor. Bir sonraki logitrans; 21 Kasım 2013 tarihinde kapılarını açtığında, yine göreceğiz ki; çok daha gelişmiş olacaktır. Bunun için gerekli olan birikim, ilişki ağı, çalışma azim ve kararlılığına sahibiz. Ayrıca ne yapacağını, ne yapması gerektiğini bilen, Türkiye’nin hatta lojistik söz konusu olduğunda, kendi alanında dünyanın en iyi fuar kadrosuna sahip olduğumuzu da gururla söyleyebilirim. Bu elbette sektörümüz için de bir şanstır.

logitrans bundan önce olduğu gibi bu yıl da sadece sergileme ve stand ziyaretleriyle sınırlı değil. Yoğun ve nitelikli bir etkinlik programımız bulunuyor. Fuarımızda çok değerli yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı paneller, konferanslar, bir birinden renkli sunumlar bulunmaktadır. Seneye bu etkinlikler daha da artacaktır.

Arife tarif gerekmez… Ancak yine de söylemekte yarar görüyorum. Tam anlamıyla uluslararası fuar niteliğine sahip bulunan logitrans, aynı zamanda tam bir uluslararası lojistik etkinlik sahası olarak kurgulanmaktadır. 2013, bu dönüşümün somutlaşacağı bir yıl olacaktır. Operatörlere tavsiyem; şimdiden yer tercihinizi yapınız.

Elbette organizatörler, destekleyenler, fuarların başarısı için çabalar. Bu onların görevidir. Fakat fuarı asıl fuar yapan; katılımcılar ve onların kendilerini temsil düzeyidir. Bunu en üst düzeyde sergileyerek  logistans’ı taklit edilemez duruma getiren değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77