• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ekol Lojistik Avrupa’daki Büyümesini Macaristan İle Sürdürüyor

Ekol Lojistik Avrupa’daki Büyümesini Macaristan İle Sürdürüyor
Ekol Almanya ile 1996 yılında başlayan Avrupa yatırımlarını Romanya, İtalya, Fransa, Ukrayna, Yunanistan ve Bosna-Hersek ile artırarak sürdüren Ekol, son olarak Macaristan ile büyümesine devam ediyor.

Ekol Almanya ile 1996 yılında başlayan Avrupa yatırımlarını Romanya, İtalya, Fransa, Ukrayna, Yunanistan ve Bosna-Hersek ile artırarak sürdüren Ekol, son olarak Macaristan ile büyümesine devam ediyor. Ekol, jeopolitik konumuyla Avrupa’nın en önemli stratejik noktalarından biri olan Macaristan’da 1 milyon Avro yatırım ile Ekol Macaristan’ı kurdu.


Ekol Macaristan, Budapeşte’de yer alan ofisi ve gümrük idaresine yakın olarak konumlanmış bin 500 metrekare depolama alanı ile 1 Ekim’den itibaren müşterilerine uluslararası karayolu taşımacılığı, Intermodal taşımacılık, gümrükleme ve 3PL hizmetleri sunmaya başladı. 2014 yılında 7.5 milyon ciro hedefleyen ve Türkiye-Macaristan hattında pazar lideri olmayı amaçlayan Ekol Macaristan, Macar çalışan sayısını 10’dan 50’ye çıkarmayı hedefliyor.

Ekol Macaristan, Ekol’ün mevcut Intermodal ağı ile birlikte Avrupa için stratejik bir bağlantı noktası oluşturacak. Demir, kara ve deniz yolunu bir araya getiren Intermodal taşımacılık, Macaristanlı tüketicilere güvenilir, uygun maliyetli ve sürdürülebilir çözümler sunacak.

İlerleyen dönemlerde depolama alanını büyütmeyi amaçlayan Ekol Macaristan Intermodal hizmet ağını da genişleterek yalnızca Türkiye-Macaristan hattında değil tüm Avrupa ve BDT ülkeleri arasında gerçekleşen yük taşımalarını kolaylaştıracak. Ayrıca Ekol, otomotiv ve FMCG müşterilerine Macaristan’da da hizmet verecek. Altyapısı ile Ekol, Macaristan bölgesinde kontrat lojistiği alanında da gelişme göstermeyi planlıyor.

Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul konu ile ilgili düşüncelerini, “Avrupa'da lojistik denince akla gelen ilk 5 markadan biri olmak amacıyla yola çıkan Ekol gerçekleştirdiği yatırımlar ile her geçen gün bu hedefine emin adımlarla yürüyor. Müşterilerimize her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Macaristan yatırımımızı gerçekleştirdik. Böylece Avrupa’da 8 ayrı ülkede varlık göstermeye başladık. Avrupa’da yatırım yapmaya ve ticaret köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Macaristan ile Türkiye ekonomileri ve işgücü arasındaki ortaklığın her iki taraf için de faydalı olacağına inanıyoruz" sözleriyle ifade etti.

1 Kasım 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77