• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Ekol Lojistik Türkiye İle İspanya Arasını 60 Saate İndirdi

Ekol Lojistik Türkiye İle İspanya Arasını 60 Saate İndirdi
Akdeniz’de taşımacılığa hız kazandıracak servis sayesinde Türkiye ile İspanya’yı Ro-Ro hattı ile birbirine bağlayan Ekol Lojistik, yeni intermodal hizmetini İzmir Alsancak Limanı ile İspanya Tarragona Limanı arasında yapacak.

Bu sayede sadece 60 saatte teslimat gerçekleştirilebilecek.

Türkiye ile İspanya arasında, her iki yönden seferler başlangıçta haftada bir kez yapılacak. Cumartesi akşamına kadar Türkiye'nin dört bir yanından toplanan gönderiler Çarşamba günü İspanya’nın, Cuma günü de Portekiz’in her yerine teslim edilebilecek. Salı akşamına kadar Portekiz, Çarşamba akşamına kadar İspanya genelinden toplanan yükler ise Pazartesi günü Türkiye'nin her bölgesine dağıtılabilecek.

Ekol bu yeni hat üzerinden Türkiye ve Orta Doğu bölgesini İspanya, Portekiz ve Fas ile en verimli şekilde birleştiriyor.

Özellikle İspanya’daki büyük tekstil müşterileri için Oscar ödülü alacak kalitede bir hizmeti başlattıklarını ifade eden Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz “Yeni hattımızda  teslimatta hız güvencesi vermenin yanı sıra  kaliteli servisimizle de müşterilerimize  farklı bir deneyim yaşatıyor olacağız.’’ diye konuştu.

Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz

Fas, Portekiz ve Baltık ülkeleri arasındaki bağlantıların Türkiye- İspanya arasındaki yeni hat ile artırılmasının Ekol’ün hizmet geliştirme planının bir parçası olduğunu belirten Ekiz “Ekol İspanya Avrupa’ya; Ekol Türkiye ise Orta Doğu’ya yapılan gönderiler için bir merkez konumunda. İzmir Alsancak-  İspanya Tarragona Limanı arasında transit süremiz 60 saat.  İspanya içine 96 saat, Portekiz ve Fas ‘a 144 saatte teslimat gerçekleştiriyoruz. Ekol'ün Trieste (İtalya) ve Sete'de (Fransa) hâlihazırda yürüttüğü intermodal operasyonları gibi İspanya'dan Avrupa'ya intermodal taşımacılığa fırsat veren bu hizmetimizde de multimodal çözüm sağlıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla ülkeye kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak için ağımızı genişletmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ekol Lojistik Türkiye İle İspanya Arasını 60 Saate İndirdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77