• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Ekol’de Mezuniyet Sevinci

Ekol’de Mezuniyet Sevinci
Ekol Lojistik’in girişimiyle Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu bünyesinde hayata geçirilen Lojistik Bölümü ilk mezunlarını verdi.

Üniversitelerle yürüttüğü ortak projeler ile adından sıkça söz ettiren Ekol, Uludağ Üniversitesi ile yürüttüğü ortak çalışmanın sevincini yaşıyor.  Ekol’ün girişimleriyle Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Lojistik Bölümü ilk mezunlarını verdi. Lojistik Bölümü öğrencileri için 4 Haziran 2014 Çarşamba günü, Ekol Konferans Salonu’nda bir mezuniyet töreni düzenlendi.

Törende konuşan Ekol Lojistik Güney Marmara Yöneticisi Tülay Gül, “Ekol Lojistik olarak gençlere verdiğimiz destekle, geleceğe yatırım yaptığımızın bilincindeyiz. Onlar bizler için çok değerli. Lojistiği bilinçli olarak tercih etmiş doğru insanları, sektöre kazandırmada pay sahibi olmaktan gurur duyuyoruz. Yıl boyunca Uludağ Üniversitesi ile birçok başarılı proje yürüttük. Bizzat derslere girerek bir arada olma fırsatı yakaladığım sevgili arkadaşlar bugün mezun oldu.  Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum” dedi.

Halen Ekol Lojistik’te stajyer olan ve mezun olmasının ardından Ekol bünyesinde göreve başlayacak olan Gülçin Kurtağa, bölüm birincisi oldu. Dereceye giren ilk 3 öğrenciye Ekol Lojistik tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ekol, Uludağ Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerden kriterlere uygun görülenlere burs desteği de sağlıyor. Ayrıca Ekol yetkilileri, firma tanıtımı ve öğrencilerin kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla Uludağ Üniversitesi'nde çeşitli zamanlarda seminer ve konferanslara katılıyor. Uludağ Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde okuyan öğrenciler, Ekol Lojistik bünyesinde staj olanağı yakalıyor.


13 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77